basiekkk
Fanka BB :)
Czadowo Madzik
, u nas też seksik był zacny

Majeczko cudowną Pola ma czapu <jak to mówi Marti
>, fajowska
A czemu humorku niet?? Czyżby małż nie przyjechał? Mam nadzieję, ze jednak przyjedzie tak jak to było planowane, trzymam kciuki.
Witam się kochane
Ja w robocie, jednak nie udało się dzisiaj wziąć wolnego. Trudno się mówi, pocieszam się, że dzisiaj szybko zleci, a jutro znów wolne. My mamy tylko dwa cmentarze do odwiedzenia, wczoraj byliśmy na jednym, dzisiaj po pracy bierzemy małą i jedziemy na drugi, dzisiaj fajne ciepełko, a wczoraj zimnica, wiatrzysko i deszcz.
Mam w pracy szarlotkę , chcecie?? Muszę sobie uprzyjemnić dzisiejszy dzień:-)
, u nas też seksik był zacny

Majeczko cudowną Pola ma czapu <jak to mówi Marti
>, fajowska Witam się kochane

Ja w robocie, jednak nie udało się dzisiaj wziąć wolnego. Trudno się mówi, pocieszam się, że dzisiaj szybko zleci, a jutro znów wolne. My mamy tylko dwa cmentarze do odwiedzenia, wczoraj byliśmy na jednym, dzisiaj po pracy bierzemy małą i jedziemy na drugi, dzisiaj fajne ciepełko, a wczoraj zimnica, wiatrzysko i deszcz.
Mam w pracy szarlotkę , chcecie?? Muszę sobie uprzyjemnić dzisiejszy dzień:-)
Mamy nową dolną czwórkę ale ta nas dzisiaj umęczyła biedaczka praktycznie nic nie jadła cały dzień.
.Ale klimat fajny, jak się przejeżdza nocą obok cmentarza.Po drodze od dziadków się zatrzymaliśmy, zapaliłam światełka na zapomnianym grobie i pojechaliśmy do domu.Tyle z tego.
a za godzine do pracy ide.
Ciężko mi. Smutek i bezsilność mieszają się ze złością...Kubuś rośnie jak na drożdzach, ostatnio na szczepieniu pielęgniarki się dziwiły jaki on duży