reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie
u mnie brak humoru totalnyyyyyyyyyyy wiec nie bede nic pisac
:/

edit:
Taaaaaa... ta skleroza ciazowa to mi do dzisiaj zostala .... dosc powszechne zjawisko sadzac po opiniach kolezanek ..

a to Ci skleroza styna:-D haha dobrze że zadz\wonili :-p
futrzaczku szczęśliwej drogi
alex ja myślę że na rączki zimne nie ma reguły... moje dziewczyny mają tak ze Emka nawet jak nie ma rękawiczek to ma ciepłe raczki a Vi zimne , jak mają rękawiczki jest to samo :-p moze jest tym typem z zimnymi dłońmi ;-)
majapolka u mnie humor taki sam , ale dzisiaj mam @ dostać więc nie ma się co dziwić .. lepiej ze mną nie rozmawiać bo wzrokiem zabiję :-p

dziewczynki już przebrane na halloween ... i tylko czekamy do wieczora.. jeszcze musze zakupić gdziś farbki do twarzy bo zapomniałam sie i nie kupiłam wcześniej :/
więc trzeba będzie jechac do sklepu ... mam nadzieje że jakieś kupię .. a jak nie to pozycze od sąsiadki sobie :-p haha

Witam i ja z kawką i wafelkiem w czekoladzie na dokładkę:P Przepraszam za wczorajszą nieobecność ale humor miałam kiepski:( Dziś już trochę lepiej, ale w głowie jeszcze pewna rzecz mi siedzi :(
Teraz czekam aż młody spać pójdzie ale jak pytam czy idziemy spać to kiwa że nie! mam nadzieję że pogoda się nie zepsuje i pójdziemy podreptać sobie na dworek:)

Persefona
śliczne suwaczki:) No to Gabi pierwsze miłostki przeżywa. No to teraz matka odkładaj na weselisko:):)

Maja jak Polka niegrzeczna to przyślij ją na kilka dni do mnie z Igorkiem sobie pobroją:)
Brak humoru, czyżby małż nie przyjechał??

Styna może to nie paskudztwo tylko zmiany ciążowe Cię dopadają.
He he śpiączka i skleroza Cię dopadły. A w pracy już wiedzą o ciąży???

Basiekk
szybkiego powrotu do zdrówka dla taty. Marti aparatka dziadka naśladuje:)

Poziomka a co Wy TV nie macie że dziewczyny przed kompem siedzą?? Co tam u Gosi słychać, jak ona się czuje i jak tam bez rodziców jej u babci??? Daleko M ma do pracy że szukacie chawirki??

Bubbles
a gdzie na tą farmę po jajeczka jeździcie??

Futrzaczku udanego długiego weekendu. Uważajcie na siebie:*

Ypra
super,że z noskiem Krzysia już lepiej. A jak Ty się miewasz??

Alex komu się mandat oberwało Tobie czy mężowi?? Fajniutko że Olinek grzeczny. Z tymi rękawiczkami nie doradzę, my jeszcze nie nosimy.

Madzik a jak tam Julko po nieobecności w żłobku się odnalazł i jak Ty się czujesz lepiej już??

Jaipur
dzięki za wczoraj :*:*

U nas wszystko wskazuje że M ma piątek i sobotę wolną... nie wiem co my będziemy robić przez tyle dni razem w domu:sorry: :-D

Witam z pracy dzisiaj nie zapomnialam przyjsc:D
Jolek wiedza bo w mojej pracy musze odrazu powiedziec dla bezpieczenstwa. Gratuliwali mi bardzo i zycza chlopaczka tym razem. Pewnie masz racje to zmiany ciazowe oslabienie i cholerna sennosc. Wczoraj o 21:30 zasnelam. Poszlabym wczesniej bo mi sie oczy zamykaly ale mialam kilka rzeczy do zrobienia.

Ale tu pustki,czyżby się wszystkie gdzieś rozjechały??? My już po spacerku, po zakupkach. Tata szybciej z pracy wrócił i zabawia syna:)

Styna trzymam kciuki żeby się udało pracować do maja :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry