Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jutro mija magiczna data trzym &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja tak jak inne dziewczyny nie spieszę się. Jestem już umówiona na 23 wrzesnia, to bedzie 8 tydz, wiec juz mozna zobaczyc serducho. Wcześniej nie ma chyba sensuOj robi nas się coraz więcej. Super! Gratuluję dwóch kresek!
Dziewczyny była już któraś u lekarza? Ja idę jutro. Zobaczymy, czy wszystko OK z dzidzią :-)
nie wiem tylko czy nie powinnam badań krwi zrobic wcześniej, a bez skierowania od gina, to mnie troche skubnie, wiec moze powinnam sie udać do niego?
Gratulacje! No to chyba będziesz dla nas tu skarbnica wiedzy ciążowejCZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!
Ciężko było ale znalazłam!!
W piątek popołudniu test pokazał mi plusik))
We wtorek skocze na betke i do końca tygodnia do gina. To moja trzecia ciążą i mam nadzieje że trzecia szczęśliwa

juz mniej, znalazłam sposób - żucie gumy. mi pomagaWas też już męczą mdłości???

Powodzenia i czekamyWitam dziewczyny :-) Nawet jeśli nie uda mi się do was dołączyć za kilka dni, życzę wam spokojnej, radosnej ciąży i lekkiego porodu :-) I żeby urodzili się wam oczekiwani synowie i upragnione córki :-) Będę was podczytywała, tyle tu życia i radości![]()

Ja miałam mieć @ w sob-niedziele, a brzucho mnie bolał już od środy, więc może i u ciebie skończy się 2 krechami, czego z całego serca życzę!!!!Oj dziewczyny coś czuję, że jeszcze kilka majóweczek do was niebawem dołączy :-) Trzymam kciuki, żeby wszystkie ciąże szczęśliwie dobrnęły do końca. Najpierw człowiek martwi się czy zajdzie w ciążę a potem całą ciążę o dziecko... Znam to z autopsji ;-)
Mnie od środy pobolewa brzuch jak na @, bardzo męczące uczucie. Też tak miałyście?