Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A kto Ci tak powiedział?! Wcale nie musisz. To zależy tylko od Ciebie. Równie dobrze możesz zrobić tak jak na święta.
Wiesz wszystko zależy od Ciebie![]()

pojechałam do urzędu złożyć papiery na becikowe a że pod urzędem nie ma parkingu, a najbliższy jest w centrum i musiałabym dryłować z 20 minut w jedną stronę to zaparkowałam na bocznej uliczce, cała sprawa zajęła mi max 10 minut z powrotem do auta, i już po drodze zauważyłam gliniarzy koło mojego biednego samochodziku, okazało się że mimo że na wszystkich innych ulicach parkują tu na zakazie i nikt tego nawet nie sprawdza to akurat na tej jednej uliczce nie wolno bo tam jest straż pożarna. No ale potem podjechałam do polskiego sklepu bo miałam ochotę na pączka a tam co największe pączki jakie widziałam, dosłownie jeden pączek był rozmiaru 2,5 normalnego pączka
kupiłam 3, 2 zjadłam odrazu
a jeden czeka na P, ale czy doczeka to nie jestem pewna, na wszelki wypadek mu nie mówiłam że kupiłam.