reklama

Maj 2011

reklama
A do mnie dzisiaj przyjechała kuzynka z 5 tyg córeczką, boże jaka słodzinka malutka, już nie mogę się doczekać kiedy będę tak nosić swojego wyczekiwanego Synusia.

reklama
A ja dostałam mandat:wściekła/y: pojechałam do urzędu złożyć papiery na becikowe a że pod urzędem nie ma parkingu, a najbliższy jest w centrum i musiałabym dryłować z 20 minut w jedną stronę to zaparkowałam na bocznej uliczce, cała sprawa zajęła mi max 10 minut z powrotem do auta, i już po drodze zauważyłam gliniarzy koło mojego biednego samochodziku, okazało się że mimo że na wszystkich innych ulicach parkują tu na zakazie i nikt tego nawet nie sprawdza to akurat na tej jednej uliczce nie wolno bo tam jest straż pożarna. No ale potem podjechałam do polskiego sklepu bo miałam ochotę na pączka a tam co największe pączki jakie widziałam, dosłownie jeden pączek był rozmiaru 2,5 normalnego pączka:szok: kupiłam 3, 2 zjadłam odrazu:zawstydzona/y: a jeden czeka na P, ale czy doczeka to nie jestem pewna, na wszelki wypadek mu nie mówiłam że kupiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry