reklama

Maj 2011

Poisy ostrożnie tam ze zmianami na skórze, ja mam parę blizn po ospie, na szczęście nie w miejscach publicznych ;-) 3 tygodnie kuracji jak nic.

Też uwielbiam buty na obcasie choć niekoniecznie szpilki. Raczej wybieram takie, w których da się pracować kilka godzin i nie umrzeć. Do tego dopasowane, granatowe jeansy i biała koszula, mniodzio :-)

reklama
Ooooo, szpilki. Kocham szpilki. A najbardziej sandałki z samych paseczków na szpili jak ołóweczek. W zimie to już gorzej bo boję się lodu na chodnikach ale na śniegu kozaki ze szpilą nawet fajnie się wbijają. Do biura u mnie szpilki obowiązkowe (dla mnie). Czuję się kobieco i sexi. A uczulona jestem sama przed sobą na balerinki. Brrrrrr! U innych nie zwracam uwagi czy noszą bo mi to obojętne ale sama nie założę! Podobnie jak nie cierpię szlafroków, nie noszę bawełnianych fig, nie założę do pracy dżinsów i nie akceptuję futer (jedynie skóra ze zwierząt które się je). Takie mam fiksacje ;)

Hej!!!!
A wiecie że mojej koleżance po porodzie rozmiar stopy się powiększył !!!
W żadne buty które zakupiła przed ciążą nie wchodzi !!!!!
Dla kogoś z obsesją na punkcie butów gorzej być już nie może, co nie ???

Sama uwielbiam kupować buty, ja co noszę zazwyczaj rozmiar 37, ostatnio musiałam kupić buty w roz. 39 bo tak szłapska mam spuchnięte !!!!
Masakra ;-)

Witam się poniedziałkowo :-)

Wczoraj wybraliśmy się na 2 spacery i wieczorem byłam ledwo żywa, ale super tak pospacerować przy pięknej pogodzie i w miłym towarzystwie.

Styna - super pomysł z tymi workami, mam całą półkę swetrów i innych niepotrzebnych rzeczy w szafie - przydadzą się. Mam tylko pytanie czy potem rzeczy szybko dochodzą do siebie, mie odkształcają się?

Ja też bardzo lubię buty na obcasie, ale mam 2 przeszkody - pierwsza to ogromny rozmiar stopy - 42 :szok: stąd ciężko kupić, drugi to mąż tylko 3 cm wyższy.
Kupiłam sobie super kozaki na obcasie, skórzane - oczywiścienie nie założyłam ze względu na ciążę. Mam tylko nadzieję, że nie stanie się tak jak piszesz zanka, choć już o tym słyszałam i bardzo się boję. Pocieszające jest dla mnie, że w sprzedaży w deichmeinnie są buty dla kobiet o rozmiarze 44 :-)

witam ,

kurcze jakbym miała zmienić rozmiar stopy, to byłoby sporo wyrzucania:-D i zakupoholizm-czy też butoholizm byłby usprawiedliwiony:-D ale jednak wolę aby tak się nie stało.Bo szkoda, niektóre mam naprawdę ulubione.
Pogoda jest piękna, byłam rano na chwilę w ogrodzie,ale teraz musze zaszyć się w domu, bo dzisiaj mam porządki w ogrodzie- ekipa od pielęgnacji drzew z piłami na drabinach,na ziemi natomiast odbywa się przycinanie iglaków.Także znów mam wesołe odgłosy "remontu"- na własne życzenie.Z racji siedzenia w domu wymyśliłam sobie na ten rok totalne porządki wokół domu i zrobienie ogrodu w wymarzonej formie.Potem będzie zarastał przez najbliższe parę lat, jak nie będzie czasu na nic.

hej;-)

ypra faktycznie masz sporą stopę:tak: ja mam 37-38 zależy od fasonu buta:-)

jaipur powodzenia z pracami w ogordzie, oby efekt był zadowalający :-) w naszym mini ogrodzie to tylko trawka rośnie, bo niestety nie mam ręki do roślin:sorry:

ja dzisiaj na zakupki z siostrą, może coś upoluje dla siebie:-p właściwie to ona mnie poprosiła o radę,ale w h&m są takie fajne ciuchy ciążowe,ze pewnie się nie oprę pokusie:-D no i może coś dla małego fajnego znajdę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry