Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
styna współczuje, ech Ci policjanci zawsze się zjawią w najmniej oczekiwanym momencie
a ja już się dzisiaj "napracowałam" szef mi kazał iść do domu zakupy się rano udały, kupiłam sobie koszulę i kilka innych rzeczy, no i rampersa dla małego upolowałam
Trinaa trochę w tym mojej winy bo cholerka mijałam ich po drodze, ale uznałam że skoro nigdzie na to nie patrzą to tu też nie ale następnym razem lepiej nie będę myśleć i pojadę na parking. Swoją drogą fajnego masz szefa.
styna i nie wyprosilas zeby ci nie wlepiali tego mandatu? Ja jak kiedys dostala od strazy miejsckiej to pojechalam do nich z tym bilecikiem i tak plakalam az mnie puscili z pouczeniem tylko ;-) ale niestety za tydzien piepsznelam w babke, babka w dziadka i mandacik i punkty mnie juz nie ominely.
Ja wlasnie wrocilam z godzinnego spacerku, pogoda piekna zarzucialam nawet letnia kurteczke, pod nia oczywiscie gruby sweterek, szaliczek i tak sobie spacerowalam z pieskiem,ze teraz nie moge stopów w kapcie wsadzic, bo tak mi spuchly
Mandrzejczuk wierz mi próbowałam nawet koleś stwierdził że gdybym przyszła kilka minut wcześniej skończyłby na pouczeniu a tak jak już wypisał bloczek to musi się z niego rozliczyć, nawet próbowałam mu marudzić że w ciąży jestem i źle się czułam, ale mówi że miałby problemy jakby się nie rozliczył z druków.
Witam i ja dzis troszke pozniej.
Ale taka piekna pogoda dzis byla ze korzystalam z niej od samego rana Najpierw siedzilam na laweczce w ogrodzie w sloneczku, potem na zakupy do miasta (kupilam malej sliczne spioszki z kaftanikiem) A pozniej jeszcze spotkalam bratowa mojego P i zaciagnela mnie na goraca czekolade i ciacho do kawiarni i tak pytlowalysmy ze jak wyruszylam na miasto kolo 14.00 to dopiero dotarlam Ale dzionek jak najbardziej udany.
styna - wspolczuje mandatu, jakby malo wydatkow bylo... jolek - mi tez juz ciezko jest sie porzadnie wysmarowac i musze prosic P o pomoc...
oj trina alemi narobilas ochoty na basen. Tyle ze ja mam najblizej basen ok 30 km od mojej miesciny... Ale musze mojego P. wyciagnac w tym tygodniu, tyle tylko ze jednoczesciowy stroj mnie strasznie uciska a jakos tak mi glupio w dwuczesciowym z ta moja brzucholinką isc...
wisienka nic się nie przejmuj;-) ja byłam w dwuczęściowym,bo takiego całego to szczerze mówiąc nawet nie mam i wszystko było super, nikt się na mnie dziwnie nie gapił,a wręcz przeciwnie - dwie kobitki nawet podeszły pogadać z moim brzuszkiem