Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam Jestem nowa na tym wątku i chcę się przedstawić.
Mam na imię Karolina i termin na 19 maja 2011.
Pozdrawiam wszystkie majowe mamy.
W pierwszej ciąży też byłam zapisana na forum babyboom. To było w 2005 roku i już trochę zapomniałam jak się to konto obsługuje.
Styna- kochanie co ta Twoja córcia takie numery urządza??? już wczoraj nie miałam jak wejść na BB a tu mnie dziś totalnie zatkało!!! KOchana trzymaj się cieplutko i będzie dobrze na pewno! MY tu wszystkie trzymamy mocno kciuki zresztą sama widzisz! :-)
Dziewczyny dziękuję bardzo. Jolek mam dwa zastrzyki to jakaś wersja przyśpieszona i mocniejsza Hope opanowania w stresujących sytuacjach nauczyłam się w pracy i teraz z tego profity zbieram Frida witam i życzę udanej końcówki
Powiem wam że meldować się będę bo mam lapsa z netem a pomaga mi to się odstresować, miło wiedzieć że tyle was martwi się i trzyma kciuki za mnie i Nadkę