Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gratulacje!!!My rowniez gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych umiejetnosci. Milenka oprocz tego ze udoskonala i usprawnia raczkowanie i wstawanie, to w koncu nauczyla sie pokazywac "jaka jestem duzia" .![]()
) ale nie mówcie do dzieci "duzia" "cio" itp., bo będą miały trudności z przyswojeniem sobie poprawnej wymowy. Do dzieci mówi się prawidłowo 

Kornelcia nauczyla sie sama stawac w lozeczku i siadac tez(w koncu zrozumiala, ze szczebelki moga pomoc:-) czekamy na raczkowanie przodem i gratulujemy wszystkich nowych umiejetnosci!!!!
![]()

Gratulacje!!!
A tak gwoli ścisłości (mam nadzieję, że nie odbierzecie tego, że się mądrzę) ale nie mówcie do dzieci "duzia" "cio" itp., bo będą miały trudności z przyswojeniem sobie poprawnej wymowy. Do dzieci mówi się prawidłowo
![]()

My z mezem mowimy do Julci normalnie...a jak ktos zaczyna do niej gadac tak dziwnie to go poprawiam i prosze zeby tak nie robil
Gratulacje!!!
A tak gwoli ścisłości (mam nadzieję, że nie odbierzecie tego, że się mądrzę) ale nie mówcie do dzieci "duzia" "cio" itp., bo będą miały trudności z przyswojeniem sobie poprawnej wymowy. Do dzieci mówi się prawidłowo
![]()

I mowiac szczerze to spodziewalam sie takiej reakcji. (tzn. ze to zauwazycie).ta bo my takie zołzy jestesmyMy tez mowimy normalnie. Tylko tutaj na forum tak napisalam.I mowiac szczerze to spodziewalam sie takiej reakcji. (tzn. ze to zauwazycie).

bo noge za noga stawia w prostej lini ale OKI