• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

No widzisz Lenulka... Lenka ślicznie chodzi trzymana pod paszki, a Milutek pomimo tego, że stoi juz od 2 miesięcy, to strasznie nóżki wykrzywia przy staniu :-( Czasem aż się boję czy sobie kostki nie skręci :baffled:

reklama
gratki dla wszystkich stajacych utrzymajacych sie stojac raczkujacych poczytakujacych raczkowac itd!!!!:-)

no wlasnie kazde dziecko w innym tempie i inaczej nabywa nowe umiejetnosci!!!

LAila jak ja lapie pod paszki to w ogole nie wie o co mi chodzi? stanie przeciez jest wystarczajaco satysfakcjonujace jak na razie!!!;-)

Joasiek, jak ja czasami widzę jak ten mój piorun wstaje w łóżeczku, to aż nie mogę uwierzyć że można tak wykrzywić stopy :szok::szok:, dzieci i ich konczyny są chyba z gumy, ale później się to unormuje i ciężko już nie "zarzucą" sobie paluszka od stopy do buzi :-D

A u nas też się martwiłam, że Stach nie raczkuje, stawał sam przecież bardzo prędko, a przemieszczał się tak, że się rzucał z siedzenia na brzuch i znowu siadał i znów się rzucał... Boki zrywać:-D:-D Ale od jakiegoś tygodnia, może troche dłużej- pewnego dnia powoli przeraczkował kawałek no i teraz to zasuwa, że oczy dookoła głowy, bo minuta i już Go w pokoju nie ma...Błogosławię dni jak tylko siedział:-D:-D

:-D Konrad jak tylko zobaczy,ze drzwi od naszej(i jego) sypialni sa otwarte,to wydaje pisk zachwytu i raczkuje (sprintem) do drzwi:-D.najchetniej wchodzi do kuchni i otwiera szyflady.Sa na rolkach i super lekko mu sie otwieraja i juz nie raz paluchy mial przyciete:sorry2:.A jaki jest wtedy szczesliwy,jak wyjdzie na pokoje :-).

tu sobię pisze a moje dziecko mi paprochy z ziemi zjada :dry::zawstydzona/y:

i miałam jeszcze napisac że moje dziecko ostatnio nurkuje pod wodą :baffled: niewiem czy wszystkie dziecki tak robią bo ona sobie siedzi i chce sie napić wody z wanienki ... i mi się nachyla i robi nura pod wode i ją pije potem się z tego śmieje :szok: albo próbuje wodę chwycić w palce i do buzi ;-)

U nas Milenka tez chce pic wode z wanienki tylko ze w inny sposob. Ja Milka sie kapie to ma w wanience zabawki w tym miseczke. No i probuje z tej miseczki wode pic. Ma tez pieluszke na ktorej siedzi - no to bierze ja do buzi i ssie. Acha, i tez stara sie zlapac wode w palce np. jak maz wyleka wode z miseczki i robi wodospad.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry