Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale od jakiegoś tygodnia, może troche dłużej- pewnego dnia powoli przeraczkował kawałek no i teraz to zasuwa, że oczy dookoła głowy, bo minuta i już Go w pokoju nie ma...Błogosławię dni jak tylko siedział

Konrad jak tylko zobaczy,ze drzwi od naszej(i jego) sypialni sa otwarte,to wydaje pisk zachwytu i raczkuje (sprintem) do drzwi
.najchetniej wchodzi do kuchni i otwiera szyflady.Sa na rolkach i super lekko mu sie otwieraja i juz nie raz paluchy mial przyciete
.A jaki jest wtedy szczesliwy,jak wyjdzie na pokoje :-).tu sobię pisze a moje dziecko mi paprochy z ziemi zjada
i miałam jeszcze napisac że moje dziecko ostatnio nurkuje pod wodąniewiem czy wszystkie dziecki tak robią bo ona sobie siedzi i chce sie napić wody z wanienki ... i mi się nachyla i robi nura pod wode i ją pije potem się z tego śmieje
albo próbuje wodę chwycić w palce i do buzi ;-)