reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Brawa dla Oli:tak:

Ale musze sie pochwalic, ze moje dziecko tez rysuje i koloruje bardzo ładnie:tak:i z pewnoscia nie ma tego po mnie:-D:tak:jak rysuje lalke to nawet pilnuje zeby były palce u rak:tak:W weekend powinnam miec aparat to sie pochwalimy;-)

A i jeszcze Marta liczy do 9, tyle ze zaczyna od "4" 4,5,6,7,8,9-tu jest bezbłędna, tylko nie potrafi jeszcze 1,2,3:-D

Dziękujemy :-)

Madzix, Martusia nawet paluszki rysuje :szok: szok! Koniecznie się pochwal :tak:
Co do liczenia, to Oli też liczy, a i owszem, tylko zapomina zawsze o dwóch cyfrach - 3 i 6 :-D czyli liczy: 1,2,4,5,7,8,9,10 :-D

gratki dla MArtusi:tak:zdolna masz córcię Madzix:tak:koniecznie pokaż nam jej rysunki, ciekawa jestem tych paluszków;-):-D

Kuba też.
a w ogóle to zauważyłam,że jak coś Rosmerta piszesz o Hubku,to najczęściej moge podpisać "Kuba też",ha,ha.Jakoś równo z rozwojem idą.

:-D:tak::-D ano, często tez tak mam, jak piszesz o Kubie:-D

ostatnio HUbka zaczęły interesować kolorowanki:tak: zwykle ma takie oc na jedenj stronie jest kolorowy obrazek a na drugiej taki sam do pokolorowania, rozróznia kolory bezbłednie już, chociaż nie potrafi ich nazwać:sorry2::-D i mazga kredkami po całym rysunku i po tym pokolorowanym też:-D widocznie wymagaja poprawki:-p:-D:-D:-D:rofl2:

Oli wczoraj przybiegła do nas do pokoju i zawołała:
- Chodź, zobacz, narysowałam misia!
Poszliśmy do pokoju, gdzie stoi tablica i faktycznie sobie wykombinowała jak głowę misia rysować. Paulina pstryknęła zdjęcie tego jej pierwszego misia, a Oli w tym czasie już następnego rysowała.

Załączniki

• Oli rysuje misia.jpg
    Oli rysuje misia.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry