kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Witajcie dziewczynki!
Na wizycie spoko. Pani doktor się ze mnie śmiała,że bałam się przyjść.
Poza tym mój organizm zaczął w końcu jakoś w miarę normalnie funkcjonować. Mam nadal brać Bromka,ale w 13 dc pęcherzyk miał już 16 mm. Dzisiaj 15 dc więc pewnie niedługo owulka.
M na badania za tydzień idzie i wtedy się wszystko okaże.
Śliczne brzuszki! Kroptusiu Twój to mega wielki w 10 tc.
Kochanie ja mogę Ci polecić PUFAS. Dobry środek na grzyb, pleśń i mchy. Po usunięciu pleśni proponuję zaizolować ścianę folią w płynie i ocieplić. W pokoju pomaluj ścianę specjalną farbą na plamy,a później normalną farbą akrylową do ścian. Może wtedy więcej się to świństwo nie pokaże.
Daj znać kochana jak tam po wizycie. Trzymam bardzo mocno kciuki!
Twój też śliczny! ;-)
Kochana odezwij się jak wrócisz
Trzymam kciuki by u lekarza było ok![]()
No i przede wszystkim dobrej zabawy na grillu
kasiulek - chyba nie puchną, ja zawsze miałam problemy z nogami bo chyba mam coś z krążeniem, zimne stopy, siniaki przy delikatnym uderzeniu i pelno żyłek. Mam nadzieję że w ciąży większych problemów jednak nie będzie.
Ale Ci tego domku zazdroszcze ;-):-):-):-) Baw się dobrze na grilu. A u lekarza będzie dobrze - nie martw się :-)
kasiulek - jak tam po wizycie?? Odezwij się Słońce.
agniesiak - ale mi smaka narobiłaś. Wow. Ja robie sałatke z kus kusem - będzie na kolacje a na obiadek wczorajsze spagetti mi zostało :-)
Kroptusiu - mam cały czas nadzieję że te ósemki dadzą sobie spokój
Na wizycie spoko. Pani doktor się ze mnie śmiała,że bałam się przyjść.
Poza tym mój organizm zaczął w końcu jakoś w miarę normalnie funkcjonować. Mam nadal brać Bromka,ale w 13 dc pęcherzyk miał już 16 mm. Dzisiaj 15 dc więc pewnie niedługo owulka.
M na badania za tydzień idzie i wtedy się wszystko okaże.ogólnie dobrze od wczoraj nie brudziłam:-)ale troche wczoraj pobolewał mnie i kręgosłup ale tak jest dobrze
Wiem że to szybko i wogóle wiem że przy drugiej ciąży brzusio szybciej wyskakuje ale normalnie się aż z M dziwimy że tak szybko bo to jest 7 tydziento jest brzusio po śniadanku;-)
szybko szybko to moj z 10tc a z 14 mam w albumie, nie udalo mi sie ukryc w pracy jak planowalam :-)
![]()
Śliczne brzuszki! Kroptusiu Twój to mega wielki w 10 tc.

Cześć dziewuszki. Agniesia nie ma się co łamać ja też nie jestem teraz zafasolkowana ale czekam na @ i w przyszłym miesiącu zaczynamy od nowa.
Asmi powiem ci szczerze, że to opóźnienie może mieć przyczynę w antybiotyku który brałaś. Znam takie przypadki, że przy takich lekach wszystko się przestawia o kilka dni. Ale może wybierz się jednak do lekarza.
Laseczki ja dziś się biorę za usuwanie pleśni ze ściany. Mam jedną ścianę domu od strony sąsiada która nie jest ocieplona i zimą wychodzi mi na niej pleśń. Już nie wiem co mam robić. Na razie zetrę ją Domestosem ale zapewne na jesieni się ona odnowi. Któraś może zna skuteczne sposoby na ten problem?
Kochanie ja mogę Ci polecić PUFAS. Dobry środek na grzyb, pleśń i mchy. Po usunięciu pleśni proponuję zaizolować ścianę folią w płynie i ocieplić. W pokoju pomaluj ścianę specjalną farbą na plamy,a później normalną farbą akrylową do ścian. Może wtedy więcej się to świństwo nie pokaże.
Witajcie dziewczyny
Jestem nowa więc wyrozumiałości
Wpadam w szał i nie potrafie sobie z tym poradzić, a chodzi o to że jak wy, ja z mężem też już od roku intensywnie pracujemy nad @. Raz się niemal udało ale poroniłam w końcu drugiego miesiąca.
Po pół roku starań znów ziareno zostało zasiane. Oczywiście pełnia szczęścia, mąż w skowronkach ale pojawił się problem dzień po spodziewanej miesiące dostałam bardzo intensywne krwawienie które trwa już drugi dzień ale co dziwne (no chyba że nie koniecznie) robiny dziś test jest pozytywny i szyjka macicy jest podkurczona. Wiem że muszę iść do lekarza i jutro ide ale .......
o co chodzi?
czy ktoś miał podobną sytuacje ?
Daj znać kochana jak tam po wizycie. Trzymam bardzo mocno kciuki!
Jeszcze raz
Twój też śliczny! ;-)