Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

JA tez już się nie mogę doczekać świąt. A strój Pani Mikołajowej już mamyAle sie swoatecznie zrobilo
Kocham swieta. CO roku zmieniam dekoracje calego domu (obok mam hurtownie z dekoracjami i ceny sa naprawde szalenie niskie!). Zastanawiam sie nad kolorem w tym roku.I dla Makreli jakis superstroj trzeba kupic.
I choinka i koledny i wieczory z winem. U nas tak samo...
- z H&M oczywiście;-):-)
A my mamy piękna choinkę, sztuczna ale jest cudna...i ogromna, zajmuje pół pokoju, ale to nic....i tak sie zmieścimy
Kocham Boże Narodzenie, ale jednego czego nie znoszę w związku z tymi świętami to: KUPOWANIE PREZENTÓW. Dla mnie to katorga, 
bo budżet średni a ludzi do obdarowania sporo...i trzeba coś wymyślić oryginalnego i niedrogiego...

..... Kocham Boże Narodzenie, ale jednego czego nie znoszę w związku z tymi świętami to: KUPOWANIE PREZENTÓW. Dla nie to katorga,bo budżet średni a ludzi do obdarowania sporo...i trzeba coś wymyślić oryginalnego i nie drogiego...