irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a cóż to za dochodzenie.........

nawet ona jak mnie wkoncu zobaczyla to az zaczela plakac i sie tak mocno przytulila do mnie:-(.....calz czas pilnowala abym tylko nigdzie nie poszla...

Małgosia stała się najważniejsza, zmieniliśmy mieszkanie. Prace remontowe, opieka nad Gosią zaabsorbowały mnie tak, że nawet nie zauważyłam, kiedy skończył się urlop macierzyński

ja jestem 24 h na dobe;-)
Nooooooooooo wlasnie![]()

i czasem wolałbym zamienić sie z kimś i wyjść na dzień, bo zwariować można..