reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki wracają do pracy

a,wracając do tematu tego wątku to wracam do pracy:-( :zawstydzona/y:od kwietnia i już się boję co to będzie:szok:,jak ja wytrzymam te godziny w pracy bez mojego bączka:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:,a jak on zniesie nasze rostanie
koszmar:szok: kto go uśpi jak mnie nie będzie:dry:
mam jednak nadzieje że jakoś to będzie,niestety muszę wrócić bo jest ciężko finansowo:-(

reklama
a,wracając do tematu tego wątku to wracam do pracy:-( :zawstydzona/y:od kwietnia i już się boję co to będzie:szok:,jak ja wytrzymam te godziny w pracy bez mojego bączka:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:,a jak on zniesie nasze rostanie
koszmar:szok: kto go uśpi jak mnie nie będzie:dry:
mam jednak nadzieje że jakoś to będzie,niestety muszę wrócić bo jest ciężko finansowo:-(
będziemy wspierać :tak:, Madzix dasz radę, my dałyśmy i wiele innych też :tak:

kochane kobitki ja tak to czytam i czytam i lapie sie za glowej serio moze ja jestem inna naprawde jakas z kosmosu. przeciez` to jest FORUM INTERNETOWE to jak mozna sie internetowo kłócic???????????????????????
to tak jabym internetowo sie calowala :-D
ja mysle ze to naprawde wszystko zalezy kto jak cos przeczyta z jaka tonacja w glowie.
dajcie spokoj albo zrobmy watek: kto sie lubi ten sie czubi i tam wylewajmy wirtualne żale do siebie.
mi to nie przeszkadza moge to czytac to jakas akcja sie toczy jakw serialu ;-) ale nie dajmy sie zwariowac i nie mylmy rzeczywistosci z internetem.
kłótnia to za duzo powiedziane mysle.

ale to tylko moje zdanie- kosmitki

a co do Joasiek czy Joaski czy nawet aski to przeciez nick i cos okresla u mnei chyba kazdy sie domysla karola to karolina prawda zadna tajemnica nie jest i nawet jak ktos napisze do mnie karola, karolina, karo, czy "baranico" to sie nie obraze bo nie po to tu wchodze.

Dziewczyny, chyba nie ma innego wyjścia, tylko zapomnieć o całej sprawie i zacząć "od nowa". Wszystkie słowa, które kogokolwiek uraziły, niech idą w niepamięć i tyle.
Nie ma chyba innego wyjścia, żeby wyjść z tej całej przykrej sytuacji.

Agata co do powrotu do pracy to dasz rade, musisz....nie jest lekko ale jakos idzie:sorry2::-(tez tesknie za Julcia, ona chyba za mna tez:dry:ale przeciez kiedys trzeba ta pempowine odciac:-D:laugh2:

reklama
dziś wchodzę do pracy (z założeniem że muszę umówić się do lekarza z Leną więc będę musiała wcześniej wyjść lub wyskoczyć na chwilę) więc sobie pomyślałam że zaproponuję mojej szefowej że wypiszę opiekę nad dzieckiem i dziś wykorzystam połowę a innym razem drugą połowę. na to moja szefowa nie mogłaś załatwić tego w weekend :wściekła/y: no chyba kurw... nie skoro nie załatwiłam :baffled:, no ale chomik zaczął chyba kręcić i powiedziała OK, po czym chomik zaczął biec i dzwoni żebym nie wypisywała żadnej opieki bo przecież przychodzę czasami wieczorem, no ok.
Wyszłam z pracy a ona dzwoni dlaczego wyłączyłam komputer, czy nikt mnie nie zastępuje a może dostanę ważnego maila :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, normalnie załamka :wściekła/y: ciekawe co jutro rano powie :baffled:

Do góry