reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki wracają do pracy

Agata-bedzie dobrze:tak: Wiekszosc z nas czeka to rozstanie, predzej czy pozniej, jest duzo strachu a potem okazuje sie ze wszystko sie dobrze ułozyło:tak:
Głowa do góry:-)

Miśka-spoko. Do wrzesnia masz jeszcze eduuuzo czasu.
Ja tez zastanawiam czy nie podjąc pracy od wrzesnia, albo pazdziernika bo uwielbiam jezdzic we wrzesniu w gory...i chyba na jesieni zdecyduje sie na pół etatu:tak:W koncu Martusia nie jest juz niemowlęciem-wierze ,ze jakos sobie poradzimy:tak:

reklama
no i pracuję :-):tak:
miałam od dziś,ale wczoraj raniutko szef zadzwonił żebym już przyszła:zawstydzona/y:
i poszłam na dziesiątą, a wróciłam o 17-ej,zmęczona,narobiona,:sorry2:ale było fajnie:-)

aga pracuję w firmie produkującej grzybki pieczarki,polega ona na zrywaniu,pielęgnowaniu,żeby było jak więcej najlepszej klasy pieczarki

A ja dzisiaj wysprzątałam mieszkanko na błysk, uprałam wszystko co miałam uprać, prasowanie tez zrobione:-) .Jestem z siebie taka zadowolona;-).Jutro zabieram małą za miasto i jedziemy sobie odpoczac.:-)

A ja dzisiaj wysprzątałam mieszkanko na błysk, uprałam wszystko co miałam uprać, prasowanie tez zrobione:-) .Jestem z siebie taka zadowolona;-).Jutro zabieram małą za miasto i jedziemy sobie odpoczac.:-)

No to udanego jutrzejszego dnia. Oby pogoda Wam dopisala.

My dzis też za miasto,no ale pogoda tragiczna.Oby u Was lepsza.:tak:

reklama
u mnie w pracy jest świetnie jestem bardzo zadowolona :-):happy:
Maciuś już przyzwyczaił że mnie nie ma rano w domu,nie marudzi nie płacze:tak: tylko nie mogą go uspać to jedyny problem,:-(
no i w przyszłym tygodniu muszę swoją mame ściągnąć dopilnowania na parę dni,bo teściowa w Warszawie,a teściu leci do Włoch na komunię wnuka;-):tak:

Do góry