reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

askkle ale i tak z tych wszystkich rzeczy korzystamy w mieście ;) no może z wyjątkiem poczty. To co tu jest to do poziomu miasta jeszcze ma daleką drogę :p a zakupy...jeszcze jakby tu biedronka była to byłoby fajnie, a tak zakupy większe zawsze w mieście. Mnie też doskwiera tu brak porządnego mięsnego i warzywniaka :D :p

reklama
Dzień doberek:)
ASKLE ty zażywasz PREGNA PLUS cały czas?Bo doktorek cos mówił,ze te witaminy są do końca ciąży ale tam mało jest chyba tych kwasów DHA.
Pogoda cuuudna:)

a co do kwasów DHA to mi w aptece pani kiedyś powiedziała, że to jest po prostu tran i, że lepiej kupić sobie właśnie tran w kapsułkach, bo wychodzi taniej niż tabletki wzbogacone o te DHA.

Wczoraj w szkole rodzenia było całkiem fajnie, pani psycholog mądra i mądre rzeczy mówiła :) Ciekawe ile z nich będą w rzeczywistości przyszłe babcie stosować :confused:

Marciami ja jestem poniekad od paru lat zwiazana ze Swidnica i po prostu uwazam ze fajna gmina, porownujac np do Ochli, gdzie nawet poczty i apteki nie ma. Kanalizy chyba zreszta tez.

Anulus, nie biore PregnaPlus, tylko vitaminy dla kobiet w ciazy z serii Olimp. Nasz doktorek zapisuje te witaminy ktore aktualnie sponsoruja ksiazeczki ciazowe. W 1 ciazy byl to feminatal N i tez byly ksiazeczki feminatal. Teraz juz jestem madrzejsza i porownalam sklad, wszystko jest to samo, a witaminy o polowe tansze.

Piekna pogoda za oknem. Odwiozlam sebka do przedszkola, zrobilam zakupy, posprzatalam chatke i zaraz jakas kawke sobie zrobie.

ASKLE z serii Olipm czyli jakie?
MARCIAMI widzisz wszędzie tylko te koncerny farmaceutyczne wciskają drogie odpowiedniki a tutaj zwykły tran wystarczy:)Ja zaraz uciekam na miasto po jakieś botki bo przejrzałam szafe a tam same balerinki:wściekła/y:

Witam :)
Ja po wizycie jestem, wszystko ok, poza moim troche wysokim ciśnieniem, mam sobie mierzyć rano i wieczorem i jak wskoczy za wysokie to tablete mam brać. Mam też wyeliminować sól i cukier z diety, pić dużo a jeść nie za dużo, nie wiem jak sobie poradze bez soli i cukru, ale jak trzeba...na śniadanko był niesłony twarożek, nawet nie było tak źle.

Poród może się zacząć w każdej chwili, Zuzka jest dobrze ułożona, ale pani dr powiedziała, żebym się szykowała na święta na porodówce... Następna wizyta za dwa tygodnie

Mowa była o butelkach, ja jeszcze żadnej nie kupiłam, mam plan karmić tylko piersią, ale może chociaż jedną zakupić, niech leży i czeka?

smutna to dbaj o siebie ;) O ile od cukru byłoby mi ciężko się odzwyczaić, o tyle powiem ci, że od soli szybko i łatwo idzie ;)

anuluś no z tymi koncernami tak jest. A ponoć Polska to najlepszy rynek, bo ludzie są chętni łykać wszystko co niby ma im pomóc mieć lepsze włosy, skórę itd. Jesteśmy podatni jako społeczeństwo.

askkle a w jaki sposób jesteś związana ze Świdnicą? :) Ja w sumie na gminę nie narzekam, mogliby tylko częściej puszczać autobusy i takie niskopodłogowe :p Bo tak to z wózkiem będę tu uziemiona :p

Olimp Vita-min Plus Mama.

Marciami, ja w swidnicy pracuje :tak:

Smutna, no ty juz lada moment mozesz sie rozdwoic :tak: butelka plus laktator przydatna jak bedzissz chciala gdzies wyjsc na chwilke a mleczko twoje odciagniete i butelki dla malenstwa.

reklama
Do góry