• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy 2014

Ja tam mam ostatki szykowanka do przeprowadzki.. Więc mnie jakiś czas od soboty nie będzie, bo będe bez neta... a Nie wiem kiedy oni nam tam podłączą;-)
kobietka to bardzo dobrze, że bezpiecznie dojechałaś:tak: ciocia nie chce pewnie abyś była smutna:tak: i choroba strasznie zmienia człowieka:-(
diablica mało jeszcze nas tu jest... więc jest cicho.. no i mam nadzieję, że prąd już jest;-)

reklama
Paulineczka- dzięki kochana:*
no cicho tu ,ale pomału się rozkręci na pewno przybędzie nas to i głośniej się zrobi.

Kobietka, dobrze, że dojechałaś

Paulineczka, jak ja bym chciała się już przeprowadzać do naszego domku.. a tu tylko fundamenty na razie...

Jord, właśnie z tych względów dobrze, że zrezygnowałam z polonistyki, bo byłabym straszna... czytać bym kazała i w ogóle bym wymagała czegoś...

Witam się:tak:
Jord no napewno będzie szaleć, bo ona lubi wszędzie wejść..:-) wiec bedzie jej pełno..:tak: no i powodzonka z pracą.. żebyś tam wszystko ogarniała;]
Sil nas czeka jeszcze cała góra do zrobienia;-) ale to powoli.. na razie dwa pokoje nam starczą na dole;-)

No byle do 17.. szwagier przyjedzie i zabierze nasze ostatnie klamoty i witaj nowy domku:-)
Miłego dnia babeczki;-)

Witajcie , w przyszłym tygodniu przyjeżdża do mnie chrześniak na ferie i będzie mnie mniej bo będę chciała się łobuziakiem nacieszyć, już poczyniłam pierwsze zakupy planuję zrobić pizze , frytki żeby mu menu urozmaicić mój M już się nabija ,że jemu to tak nie dogadzam ,ale co zrobić kocham tego urwiska i bardzo się cieszę ,że z nim pobędę będzie mi czas szybciej leciał.Bo tak to siedzę sama do obiadu w tych 4 ścianach

Hej wszystkim!

Wybaczcie moją nieobecność, ale nie dość, że i Mia ma katar i pokasłuje, to i ja cierpię na okropny ból gardła!!!:eek::eek::sorry::sorry: Poza tym masa rzeczy się ostatnio działa i nie wyrabiałam, ale powiem Wam, ze już zamówiliśmy chrzciny dla małej na 29.04. :tak:

Pozdrawiam wszystkie i postaram się więcej wlatywać jak tylko się ogarnę...

:-D mary :-D
to sie spotykamy tutaj o ile nie zmienie planow:-D
buziak w czolko kochana i zdrowka zycze

witam sie z dziewczynami ktorych /jeszcze/ nie znam oraz z kobietka i Bunny :-D

jak widac-podwojna ze mnie i nie ukrywam czaje sie na nastepne wlasnie w 2014 a najlepiej w drugiej polowie roku, wiec dolaczam i do Was ;-)

Hej,
jestem, jestem,
padnięta byłam po tym tygodniu, więc zabrałam dzieciaki i poszłam z nimi popołudniu spać, no i teraz jestem w miarę wypoczęta, no i dzieci też...:-D
jutro nareszcie weekend, i potem jeszcze 2 tygodnie, bo w wlkp mamy na końcu.

Jord, ja uczę maluchy i jako takich ocen semestralnych nie mamy, ale raczej łagodnie ich oceniałam..., mam nadzieję:-D

dobra, kończę, w weekend sobie więcej pobędę

reklama
tola-ja też czasami tak robie...jak córa idzie na południe spać a mam obiad z wczoraj to kładę sie z nią chociaż na godzinkę....i mimo wszystko nie mam problemu z zasypianiem wieczorem :-D
livastrid- witam my sie jeszcze nie znamy,ale mam nadzieję że to sie zmieni.
mary- no witamy....masz małego bąbla wiec wszystkie rozumiemy że doba czasami za krótka....no i chrzciny na wiosne to świetna sprawa...życie budzi sie ze snu....uwielbiam wiosne.

silmiriel- spokojnie fundamenty najważniejsze powolutku powolutku i ty nie długo bedziesz nam narzekać ile masz do spakowania....tego ci życzę :-D:tak:
kobietka- przy takim dziecku można poudawać że rysowanie czy zabawa w chowanego to poświęcenie dla dziecka a tak naprawde to dla nas frajda ale jesteśmy za duże na takie zabawy no nie? hehe ja też jak układam klocki z małą to mój M sie śmieje że to nie ona sie bawi tylko ja bo tak zapamietale buduje różne budowle że zapominam że ona gdzieś sie koło mnie kręci ehhehehe...no tak siedzenie w 4 ścianach to dupa...wiem coś o tym....mam tak codzień...

paulineczka- czekamy i niech ci tego neta jak najszybciej podłączą.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry