reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie Sylwestrowo kochane mamuski! ;-)
Rosea, kochana, bardzo smutno sie czyta o tym co piszesz... Zycze Ci duzo wytrwalosci i zdrowka przede wszystkim. Szkoda, ze nie mieszkamy w pobizu, bo mogly bysmy sobie wspolnie poimprezkowac!:tak::-(
Sheeppy Ty tez sie dzielnie trzymaj!! Zycze Ci oby ten Nowy Rok przyniosl Ci wiele zmian na lepsze, by w Twoim serduszku zawitala radosc!

Wszystkie mamuski - zycze Wam wiele szczescia , radosci z rosnacych brzuszkow, a juz wkrotce radosci z pierwszego placzu, pierwszego bezzebnego usmieszku, pierwszego kroczku... tak, tak kochane, to wszystko przyniesie nam wlasnie ten Nowy, nadchodzacy Rok. Wiec glowa do gory, usmiech od ucha do ucha, bezalkoholowy szampan w dlon i swietujmy, bo mamy ku temu powody! :tak:;-):-)

reklama
Melduje się z nowego mieszkanka narazie zostajemy tu do 6 stycznia potem na wtorek i środa u babci. Czwartek powrót do szczurów i w piatek wieczorem abarot bo mam tydzień latania po lekarzach Tutaj prawie wogóle nie mam czasu zaglądać na forum chyba że coś się zmieni po niedzieli

Dziewczyny samych dobrych chwil w nowym 2009 roku i aby był jeszcze szczęśliwszy od obecnego :-):-):-)

A, no i z tego wszystkiego zapomnialam Wam napisac o mojej wczorajszej wizycie u gina... A wiec- moje dwa maluszki maja sie dobrze i rosna jak na drozdzach:tak: Sa jak na swoj wiek (21tc3dni) i jak na blizniaki na prawde duze, bo jeden wazy 0,547 g, a drugi 0,480 g.:tak: Rozwijaja sie prawidlowo, i jeden z nich to na 80% dziewczynka, drugi pomiedzy nogami mial pepowine, wiec nie wiadomo do konca, ale jesli to sa jednojajowe (a prawdopodobnie sa) to kolejne dwie dziewczynki mi sie szykuja, a wiec juz konkretny babiniec bedzie w domu :-D ojjjj, biedny mezulek....
Oczywiscie zeby nie bylo zbyt pieknie, to pojawily sie u mnie kolejne komplikacje z ciaza , pod koniec stycznia ma sie cos wiecej okazac, ale nie bede dzis o tym pisac, bo obiecalam sobie nie denerwowac sie za wczasu....No i poza tym nie chce Wam juz w Sylwestra przynudzac. Trzeba byc dobrej mysli, a noz widelec wszystko bedzie dobrze :tak: Buziaki wielkie!!!! I jeszcze raz wszystkiego naj, naj!!!!

marzena- gratuluje serdecznie dziewczynki... super ze zdrowa... a co do sylwka to spedzamy podobnie... niestety na bialej sali... pizama party..

liliann- no to swietnie same kobitk w domku... gratuluje serdecznie... ale jeszcze nie wiadomo jak druga dzidzia moze jednak chlopczyk...

Bardzo duzo prezentow,
malo w zyciu zakretow,
Duzo babelkow w szampanie,
Kogos kto zrobi sniadanie,
a na kazdym kroku
szczescia w NOWYM ROKU!!!

My sylwestra też w domu spędzamy. Tomuś dostał dziś po południu gorączki i walczymy. Obawiam się że znów gardło... Teraz dostał kolejnego czopka i chwilowo śpi...
Marzena80 nasze maleństwo miało to samo na USG w 18 tyg ciąży ale u nas bradykardia czyli to zwolnienie tempa pracy serca to efekt mojego chorowania i brania dużej ilości antybiotyków. Też mamy kontrolne USG serduszka tak na wszelki wypadek, bo w tym wypadku lepiej sprawdzić o 5 razy za dużo niż raz za mało.

W tym nadchodzących nowym roku życzę Wszystkim szczególnie szczęśliwego rozwiązania. Wielu chwil szczęścia, sukcesów w życiu zawodowym i osobistym. Oby ten nowy rok był lepszy od mijającego a przynajmniej nie gorszy....

Dziewczynki fajerwerki zaliczone, piccolo wypity i ide spać

Brzuszek mam dziś taki spory, że mąż się śmije że na połówkowym wyjdą bliźniaki - ciekawe co z tego jego prorodztwa - w końcu w rodzinie był przypadek że na USG jedno a na porodzie dwa ;-) aż boje sie pomyśleć o takiej ewentualności, nie wiem jak sobie dam rade z jednym a co dopiero z dwojgiem.......:baffled:

reklama
Samych pomyślnych chwil, dużo radości i spełnienia marzeń w Nowym 2009 Roku. Życzę Nam wszystkim aby nasze maluszki urodziły się w terminie całe i zdrowe.

Do góry