reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A może lubię siódemki? :-p:-D

:-):-):-)

Dziś dostałam paczkę, więc mogę już się pochwalić.;-) W zeszłym tygodniu jak siedzieliśmy przed TV i gadaliśmy, zobaczyłam że można coś wygrać. Trzeba się "tylko" dodzwonić. dzwoniłam juz nie raz, ale oczywiście dodzwonienie się graniczy z cudem. Tym razem tez tak było. Oczywiście zajęte. Siostra próbowała i to samo, czyli nic. Wybrałam nr i dałam córci słuchawkę, a ona zaczeła coś gadać, więc wzięłam od niej słuchawkę, a tam... połączenie:szok: Byłam w takim szoku, że powiedziałam facetowi, że dzwonię tylko nie wiem po co:-D:-D:-D I tak Wiktoria pierwszy raz w życiu coś wygrała, a konkretnie książkę i 2 dwupłytowe albumy. :-p

dzień dobry

ewo gratuluję :-)

malaga nie przejmuj się u mnie w domu też rzadko się sprząta, ale co tam...przecież nie będę całe życie ze szmatą latać, czas musi być na odpoczynek, zabawę z dzieckiem, książkę czy tv. A świat się nie zawali jak nie będzie lśniąco w domu no nie? ;-)

malaga nie przejmuj się u mnie w domu też rzadko się sprząta, ale co tam...przecież nie będę całe życie ze szmatą latać, czas musi być na odpoczynek, zabawę z dzieckiem, książkę czy tv. A świat się nie zawali jak nie będzie lśniąco w domu no nie? ;-)
Jestem tego samego zdania :-D Nie lubię sprzątać, nigdy nie mam na to ani czasu, ani siły :-p:-D Może gdybym nie pracowała, udałoby mi się wygospodarować więcej czasu, ale tak.. ;-):-)

A tak wogóle to witajcie :-)

Jestem tego samego zdania :-D Nie lubię sprzątać, nigdy nie mam na to ani czasu, ani siły :-p:-D Może gdybym nie pracowała, udałoby mi się wygospodarować więcej czasu, ale tak.. ;-):-)

A tak wogóle to witajcie :-)

Yyyy....ja nie :-pSiedziałam na L4 czy na macierzyńskim i też nie latałam codziennie na miotle :-D

Witam się w południe

ewelina/agutek - wniosek taki, że u Was zawsze porządek i sprzątać nie trzeba, czy tak?;-)

Ja muszę trzymać jako taki porządek, bo mam maleńkie mieszkanko:no:, jedna rzecz położona nie tak robi bałagan:baffled:, a do tego wszędzie Piotrusia zabawki:szok:.
W rodzinie juz zapowiedziałam, że najwiekszą zabawkę, jaką mogą kupić, to grzechotka:-p:szok::-p,

Co do edukacji, to ja studiowałam prawo, ale nie miałam wyobrażenia wtedy, jak cięzko zrobić jakąkolwiek aplikację:wściekła/y:, więc zrobiłam studia podyplomowe z prawa podatkowego.
Na razie nie mam zamiaru niczego się uczyć:no:, może kiedys zrobię aplikację:tak:

Hello :-). Wróciłam ze spaceru. Zmarzły mi ręce :shocked2:. Młody tradycyjnie usnął i śpi dalej.

Ostatnio sie zastanawiałam nad taką rzeczą - mamy 3 pokoje, ale jeden jest teściowej, więc w sumie mamy 2 i jakby było drugie dziecko to jak rozplanować spanie? Wszyscy w małym pokoju, czy starsze w małym, a młodsze w dużym z rodzicami? Czy dzieci razem w małym? Macie jakieś pomysły? :-)

Ostatnio sie zastanawiałam nad taką rzeczą - mamy 3 pokoje, ale jeden jest teściowej, więc w sumie mamy 2 i jakby było drugie dziecko to jak rozplanować spanie? Wszyscy w małym pokoju, czy starsze w małym, a młodsze w dużym z rodzicami? Czy dzieci razem w małym? Macie jakieś pomysły? :-)

Fiu fiu zaczyna się planowanie ;-)
Ja bym mlodego przeprowadzila do jego pokoju, a nowego przybysza ulokowala z wami w duzym....lub od razu poszla wersja hardcore'owa czyli dzieci w swoim pokoju :-pAle na ta druga jednak bym sie chyba nie zdecydowala, chociaz znajomi, ktorzy od razu umiescilili noworodka w osobnym jego pokoiku bardzo sobie to chwalili :tak:

witam sie po pracy :p

reklama
Do góry