reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam niedzielnie.

Widzę,że rozmowa na kręgosłupy zeszła. Nawet nie będę o moim pisać bo już jest w zasadzie w rozsypce:szok: Nawet mnie w trakcie snu boli. Masakra. Budzę się połamana normalnie.

roksi wow, to dużo macie telewizorów. U nas jeden podłączony do anteny domowej, praktycznie nie używany. Nie ma kiedy. Chociaż nie powiem, czasem bym siadła i się pogapiła. U nas radio gra na okrągło.

Fredzik szykujecie się na drugiego bąbla?:-)

A co do kołyski to śliczna. Mieliśmy podobną pożyczoną od koleżanki przy Michale.

A my byliśmy wczoraj na całodziennej wycieczce w Krakowie . Fajnie było. Posmędzieliśmy się po rynku i okolicznych uliczkach, spotkaliśmy się ze znajomymi. Wojtek poogladał bardzo dokładnie wszystkie krakowskie rury i studzienki kanalizacyjne ( teraz jesteśmy na tym etapie) Bardzo przyjemny dzień. Dzieciaki padły w aucie w drodze powrotnej.

No i wczoraj, dokładnie w 10 miesiącu, Michałowi wyszedł wreszcie pierwszy ząb . Prawa górna jedynka. Już się cisną pozostałe jedynki. Luźną kupkę biedak ma, chyba od tego.

cześć dziewczynki, u nas dzis zapowiada się miły dzień, jedziemy do zoo i do knajpy na obiad. W końcu czasami coś się nam należy, a i babcię trzeba trochę odciążyć, no nie?? Wezmę aparat to potem powklejam wam fotki jak było ;-)

Witam:tak::tak:
moja Maja fiknęła koziołka i tak mi teraz niewygodnie:szok: najchętniej bym tylko leżała:sorry2:

Hej :-)

roksi to niezły komplet telewizorów masz :szok::-D My jak tylko kupiliśmy LCD to ten poprzedni pożyczyliśmy bratu. Gdybym miała trzy to pewnie każdy by grał, bo mąż swoje, ja swoje a Tośka Mini Mini :-D O nie :sorry2:
zazwyczaj najczęściej używany tego w salonie i ewentualnie w sypialni jak chcemy oglądać co innego;-) w kuchni to tak rzadko włączamy m ostatnio wymyślił by wstawić go do N. pokoju ale nie zgodziłam się oby jak najdłużej tam się nie znalazł:tak:

magda ciesz się bo moja dziś wstała przed 7:baffled:

reklama
a gdzie wszystkie pouciekały:confused::szok:
moja córka nie chce nocnika:szok: tylko chce na ubikacje:tak: w sumie to fajnie ale dla mnie męczące to podnoszenie jej a nie wiem czy na takie podwyższenie nie jest jeszcze za mała:baffled:

Do góry