No tak:-):-) ale nasz Igorek to nawet na zabawę nie reaguje, jeżeli chodzi o spłukiwanie:-);-):-)
Też tak miałam z młodym ,ale on nadwrażliwość na wodę miał (efekt uboczny rehabilitacji) i pomogła pianka do włosów i zestaw pokemonów do wanny.
Widocznie organizm nie potrzebuje.Uzupełnia niedobory z czego innego.Ja bym się nie przejmowała.Moje dziecko nie je praktycznie nabiału wogóle a wyniki ma mega fajne.
Martynka też je danonki ale teraz mleka nie chce pic uje troche z platkami i reszte mówi że ją brzuch boli a jak była mniejsza tak przed 2 rokiem to wogule mleka nie piła ani kaszek nie chciała jesc tylko cyca a po 2 roku jak nie jadła cyca to znowu mleko 2 razy dziennie piła ale jak jej zabrałam butelke to od tego czasu mniej pije mleka.Ale danonki serki to lubi
Brzuch może boleć od nietolerancji laktozy.Ona od razu nie daje żadnych objawów ,ale z czasem i owszem.Nieraz nawet trudno skojarzyć.Bóle brzucha,złe samopoczucie,wymioty,wysypka,biegunka lekka nasilająca,omdlenia .
Przechodziłam to niedawno z Klaudią czyba coś na blogu o tym jest.
a od alergii moze byc chrypka

nie wiedzialam
Chrypka może być alergii jak najbardziej ,ale niekoniecznie.Może też być od gadania i braku nawilżenia w powietrzu.
juz lepiej jeszcze tylko lekka biegunka ale dostaje lacidofil smecte i orsalit ...
tego orsalitu nie chce bo to takie metne ze nawet ja bym tego nie wypila ale cos tam mu zawsze wleje do buzki

ale w pierwszy dzien to byla masakra - i tak chyba ja wymiotywalam czesciej od niego
Orsalit można rozrobić w herbatce i idzie sprawdzone
W końcu znalazłam czas na bloga naszej nowej mamuśki. Kobieto, podziwiam Cię. Nie za to, że dałaś radę to przeżyć, bo matka która kocha tak jak Ty swoje dzieci da radę wszystkiemu. Ale podziwiam Cię ogromnie, że po takich przeżyciach Ty tak pięknie patrzysz na świat. Chylę czoła i oddaję swoją łezkę.
Dziękuję ,ale już nawet nie wiem co Wam pisać.No widocznia taka jestem.
As wlasnie czytam powoli Twoj blog - to jest nie wiarygodne jaka Ty jestes silna ...
podziwiam Cie jak nikogo

brawa dla Ciebie kobieto!!!!!!!!!!!!!
Nie ma za co mnie podziwiać ,każda by zrobiła to samo,a żyć trzeba dalej.Zawsze wierzę,że jutro będzie nowy dzień,więc i na pewno wszystko od początku w razie czego można zacząc.
As - sliczne zdjecia w blogu a Klaudia i Kubus przeuroczy sa

a powiedz mi Klaudia tanczy

bo widzialam na zdjeciu ja w stroju

super

[/quote]
Klaudia tańczyła taniec sportowy,standardowy,latyno,hip-hop,disco free style ,chodziła na akrobatykę taneczną .Zdobywała nam piękne medale w sumie ok 20 mamy jej medali.Chodziła jednocześnie do 2 szkół tanecznych i niestety złamała nogę w śródstopiu .Kariera raczej zakończona w tej dziedzinie a szkoda.Zdolna bestia z niej.
Dobra resztę przeczytam później.