gastone
potrojna mama
Witam mamunie u mnie samopoczucie super,czuje sie jak nowo narodzona.Boli nie tylko spojenie lonowe,ale n9iema sie co dziwic bo dwoje dzieci rosnie
Pojutrze ide do kliniki,mam nadzieje ze moje wyniki w porzadeczku.
Ale sobie poczeka,zrobie na swieta.
A ja doprowadzlam dzis chalupe do ladu.co prawda moj maz spratalna bierzaco,myl gary i wszystko inne,ale wiecie jak to jest,Kurzu pelno,to ni9e domyte,tam niedomyte.
Ale chlopa mam cud,miod orzeszki!
Pojutrze ide do kliniki,mam nadzieje ze moje wyniki w porzadeczku.Noo to mniaaam.:-)U mnie zadnej okazji nie ma ale moj maz mnie blaga o tort,ale ja robie owocowy ,z alkoholemale tam jest masa KARPATKA :-) + biszkopt nasaczany
Ale sobie poczeka,zrobie na swieta.A ja polecam renault i juz!:-)Madbebe dzięki.
Wiem,że Renault nie polecasz ;-)ale dzięki.
No właśnie chcę małe bo to moje pierwsze i przerażają mnie auta duże (wiem,wiem,że w większym jestem bezpieczniejsza) ale ze mnie mały krasnal i musiałabym stos poduszek pod pupę wrzucic.Po za tym mały silnik,małe kosztyNo i po 3 mam fundusz tylko 1000e a to już bardzooooo zawęża moje poszukiwania
![]()
A ja doprowadzlam dzis chalupe do ladu.co prawda moj maz spratalna bierzaco,myl gary i wszystko inne,ale wiecie jak to jest,Kurzu pelno,to ni9e domyte,tam niedomyte.
Ale chlopa mam cud,miod orzeszki!
No i po 3 mam fundusz tylko 1000e a to już bardzooooo zawęża moje poszukiwania 
tak mu się spodobało.. Pierwszy raz w życiu rozpłakał się gdy usiadł w foteliku 

Dobrze jest poczytać też i tego typu opinie;-) My na razie pochwalimy niezniszczalnego vw polo
U nas od zawsze królują zielone pampersy Baby Dry;-) Narobiłaś mi zapachu tym bigosem i chyba jutro też ugotuję