reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ewelcia a co do pieluch to ci nie pomoge bo moj maly jeszcze na 2:baffled::rofl2:tych zoltych NEW BABY, ale ostatnio kupilam te pampersy zielone tez 2 ale DRY UP TO 12 HOURS i jestem niezadowolona bo troche odparzaja malego :wściekła/y: te zolte sa delikatniejsze i przyjemniejsze w dotyku:tak:

ewelcia ja polecam Huggies.Choc używam na zmianę,raz pampers raz te.;-)
Uzywalam Huggisow mialam 2 paczki 1 i nie byly dobre maly mial caly czas wszystko czerwone i zeby je wykorzystac to zakladalam na zmiane z Pampersami.
A te Huggisy3 sa tez w duzych paczkach jak Pampersy3??? bo nawet nie patrzylam.

ewelcia a co do pieluch to ci nie pomoge bo moj maly jeszcze na 2:baffled::rofl2:tych zoltych NEW BABY, ale ostatnio kupilam te pampersy zielone tez 2 ale DRY UP TO 12 HOURS i jestem niezadowolona bo troche odparzaja malego :wściekła/y: te zolte sa delikatniejsze i przyjemniejsze w dotyku:tak:
Ja pozniej tylko uzywalam tych zoltych bo byly ok.
Nawet od razu kupilismy sporo bo byla promocja w tesco a potem w Dunes Store

No moj niby tez jeszcze nie mial odparzonej ale strasznie czerwona a jak zakladalam po Huggisie Pampersa to pupa wracala do normalnego koloru:tak:.
Pampersy 1 i 2 sa dobre bo maja ta siateczke w srodku.
Trojki te z aloesem nie maja:no:ale jak mocz przez nich czuc to szok:baffled:.
Podobno sa tez Pampersy3 zolte z siateczka ale jak bylam w tesco to akurat nie bylo:no:.
Dzis spedzilismy na dworku 4h z czeko Misiek spal 3h:-)wreszcie odpoczelam bo ostatnio wogole nie spal w dzien a wieczorem byl strasznie marudny ale spac nie chcial isc:baffled:.
Jak wychodzilismy na dwor to drzemal jak wozek jechal a jak stanelam to sie budzil:-D:-D:-D

Zajrzałam w pampersa Matta on jedzie co prawda już na 5+ ale też nie ma siateczki.Coś mi się wydaje,że tylko do 3 jest siateczka:sorry:

Ostatnia edycja:
Hej kobiety u mnie dzis w pierwszy dzień lata słońce swieci ale wieje wiatr.Co do zwrotów podatku to nie mam nic w tym roku:tak:Dziś byłam złożyć form na wydatki ciążowe 2koleżanki dostały czek na 200e może też mi sie uda:-D.

Emili o jakiej formie mówisz? ja niestety nic nie wiem na ten temat a też jestem ciekawa :sorry:... czy mogłabyś o tym napisać coś więcej?
a może inne mamy też się orientują w tej sprawie?

Moniak z prawnikiem (irlandka) to mnie kontaktowala ta Wirginia Tomczak z Polish Consulting Services,ale ja nie dostalam wkoncu p45 wiec nie mialam z czym isc do tego prawnika, a o zaplate holideysow to zbyt mala kwota na prawnika bo oni jakos biora 200 euro na wstepie i pozniej jakis procent od wygranej...wiec zlozylam tylko skarge sama do right commisionera...

Ta dentystka przyjmuje na MC ale nie wszystko mozna na nia zrobic...
Plomby ale nie te biale tylko amglo cos tam hihii nie wiem jak to sie dokladnie nazywa, kamien moze wyczyscic, a i znieczulenie za darmo....a biale plomby czy leczenie kanalowe to juz nie
hahah no to fajna dentystka, nie ma co.Ju wole zaplacic niz miec wszedie amalgamat.A najsmieszniejsze jest to ze amalgamatow juz sie nie zaklada.Wlasnie wymienialamw pl swoje i mam do wymiany jeszcze 2 i wlasnie dlatego musze ic do dentysty.a tu taka niespodzianka ahah usmailam sie :-D
Ciao dziewczynki!

A ja nie dostalam zwrotu podatku w tym roku...akurat teraz kiedy kazdy grosz sie liczy...:-(;-)
A moj A mimo, ze zlozylismy papiery razem do tej pory nawet nie dostal od nich listu, ktory ja dostalam juz ze 2 miechy temu...i sie oburza, ze gorzej Iroli traktuja niz Polakow..hehehehe...po prostu wiedza, ze z nami nie mozna zadzierac :tak:;-)

A u mnie nie pada dzis! Choc dla mnie niewielka roznica....w deszczu, czy bez deszczu komp i TV wygladaja tak samo..;-)

za 2 tygodnie przylatuje moj Tatuncio wiec sie troche rozerwe....ekhm...niefortunne slowo w moim stanie! :-D

Snilo mi sie dzis, ze ogladalam w tv programy o wycieczkach zagranicznych...wiecie...morze, palmy, lezaczek, swieze owoce i drinki...i plakalam przez sen strasznie z tesknoty za sloncem, za prawdziwymi wakacjami. !!!
W przyszlym roku planujemy pojechac do Wloch i naprawde nie moge sie doczekac!!!:-)
Pomyslalam sobie dzis, czy zamiast starac sie o zasilek dla bezrobotnych po urlopie macierzynskim nie oplacaloby mi sie bardziej znalezc sobie pracy weekendowej? Albo nawet zostac w Smythcie na weekendy? Nie wiem, czy placa nie wyniesie mnie podobnie, a przynajmniej nie strace jakiejs ciaglosci zatrudnienia, ktora przyda mi sie przy wystepowaniu o kredyt na biznes czyz nie?? Jak myslicie? A. moglyby w weekendy z malym zostawac bo on pracuje od pon do piatku.
Dobry pomysl Misia.Skoro A nie pracuje w weekendy, ty bedzieszmniala kontakt z ludzmi i derwiesz sie choc na chwile od pieluch bo to zwariowac po jakims czasie mozna.z drugiej strony nie bedziecie mieli czasu dla siebie (wiesz chodzi o wlasnie weekendy spedzonerazem, jakies wspolne wyjazdy i takie tam, czy chocby odpoczynek) a to przeciez tez wazne.Wiec jak dla mnie wybor nie jest jednoznaczny.Ale kazdy ma swoje priorytety :-)
Hej kobiety u mnie dzis w pierwszy dzień lata słońce swieci ale wieje wiatr.Co do zwrotów podatku to nie mam nic w tym roku:tak:Dziś byłam złożyć form na wydatki ciążowe 2koleżanki dostały czek na 200e może też mi sie uda:-D.Jak byście coś wiedziały o pracy dla faceta Galway okolice to proszę o informacje mój mąż szuka pracy :-(Pozdrawiam

Pisz kochan, pisz cos wiecej o tych wydatkach ciazowych bo chcemy wiedziec!

reklama
O tak Emily pisz bo takich informacji nigdy za wiele:tak:Cos mi sie obilo o uszy w zwiazku z tym zwrotem,ale w necie nic nie znalzlam wiec daj znac co i jak:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry