Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kopniaczki miałam od 17 tydz a to pierwsza ciąża ale mam łożysko na tylnej ściance i chudziutka jestem tluszczyku u mnie nie uraczysz za dużo
Mi się kończy pranie powieszenie je i do łóżka bo padam a u okulistki spoko bardzo się ucieszyła jak mnie z brzuszkiem zobaczyła no i zetknęła na oczka i co do SN to nie mam przeciwwskazań
Dziewczyny wyrywała któraś zęba w ciąży. Mam zepsutą 4. Juz była leczona ale korzeń jest podobno zepsuty. Miałam mieć go potem na następnej wizycie wyrwanego, a ze wizyta była 2mies.później to wypadło 6 tydzień ciąży. Więc stomatolog powiedział ze póki nie boli to mam poczekać jak najdłużej, ale od wczoraj daje o sobie a ja strasznie boję się wyrywania
Chrobek dziękuję i wzajemnie :-)
Ja dziś imieniny a mój mąż urodziny i to 30 :-) musze jakiś mały torcik zrobić, bo jutro większy dla jego rodziny a w sobotę spotkanie ze znajomymi,trochę roboty będę miała z gotowaniem :-)