mirosia
Fanka BB :)
Dzieńdoberek!
Mi noc minęło ogólnie spoko, ale mój Ł tak się wiercił, że swoim tyłkiem walnął mnie w brzuch!!!!
Całe szczęście nie na tyle mocno, żeby bolało, ale na tyle puknął, że się maleństwo obudziło i zaczęło mnie kopać
Mam nadzieję, że nic go tam nie zabolało i się zabardzo nie zestresował:-(
A ja sen też miałam niezły hehehe. Śniło mi się, że byłam brzydulą (tylko już tą ładną) i żyłam jej życiem i Marek też był w tym śnie hehehe Ale szczegółów nie pamiętam:-)
Poleżałam do 10 w łożku, trochę odrana mnie głowa trszkę ćmi i chyba się zapowiada mała zmiana pogody. Potem poszłam do lumpka i akurat trafiłam na wyprzedaż. Kupiłam sobie spodnie dresowe ciążówki, a dla maleństwa dwie pary ogrodniczek na lato, półśpiochy, skarpetki, niedrapki, dwie pary spodni dresowych i za wszystko zapłaciłam 7zł hehee:-)
kamika wiem jak teściowie potrafią zepsuć nerwy... moi teściowie są podobni do teściów czarnuszki... mniej więcej ten sam poziom.. Całe szczęście mam teraz o nich 100km:-) Ale jak sobie przypomnę jak tam mieszkałam, to aż mnie ciarki przechodzą brrrr nigdy więcej
Ale każda wizyta u nich, to dla mnie katorga... Teść to debil i pieprzy ciagle bzdury.. normalnie aż mi momantami jest go żal, że on taki jest głupi. Teściowa trochę lepsza, ale od początku mnie nie lubiła, więc stosunek do mnie ma średni. Zresztą szkoda słów, po co sobie tylko ciśnienie podnosić;-)
moniskabe właśnie z magnezami jest tak, że nie każdy można brać z innymi lekami na przykład i niektórych nie wolno brać za dużo. Mi gin kazał brać asmag B (2x dziennie, albo częściej jeśli brzuch boli), do tego biorę też feminatal.
mcgosia wrzuć przepis na wątek kulinarny na ten placek. Wygląda pyyyyyysznie
U mnie na obiad dzisiaj cycki;-) z przepisu mag. Mam nadzieję, że mi się udadzą
Mi noc minęło ogólnie spoko, ale mój Ł tak się wiercił, że swoim tyłkiem walnął mnie w brzuch!!!!
Całe szczęście nie na tyle mocno, żeby bolało, ale na tyle puknął, że się maleństwo obudziło i zaczęło mnie kopać
Mam nadzieję, że nic go tam nie zabolało i się zabardzo nie zestresował:-(A ja sen też miałam niezły hehehe. Śniło mi się, że byłam brzydulą (tylko już tą ładną) i żyłam jej życiem i Marek też był w tym śnie hehehe Ale szczegółów nie pamiętam:-)
Poleżałam do 10 w łożku, trochę odrana mnie głowa trszkę ćmi i chyba się zapowiada mała zmiana pogody. Potem poszłam do lumpka i akurat trafiłam na wyprzedaż. Kupiłam sobie spodnie dresowe ciążówki, a dla maleństwa dwie pary ogrodniczek na lato, półśpiochy, skarpetki, niedrapki, dwie pary spodni dresowych i za wszystko zapłaciłam 7zł hehee:-)
kamika wiem jak teściowie potrafią zepsuć nerwy... moi teściowie są podobni do teściów czarnuszki... mniej więcej ten sam poziom.. Całe szczęście mam teraz o nich 100km:-) Ale jak sobie przypomnę jak tam mieszkałam, to aż mnie ciarki przechodzą brrrr nigdy więcej
Ale każda wizyta u nich, to dla mnie katorga... Teść to debil i pieprzy ciagle bzdury.. normalnie aż mi momantami jest go żal, że on taki jest głupi. Teściowa trochę lepsza, ale od początku mnie nie lubiła, więc stosunek do mnie ma średni. Zresztą szkoda słów, po co sobie tylko ciśnienie podnosić;-)moniskabe właśnie z magnezami jest tak, że nie każdy można brać z innymi lekami na przykład i niektórych nie wolno brać za dużo. Mi gin kazał brać asmag B (2x dziennie, albo częściej jeśli brzuch boli), do tego biorę też feminatal.
mcgosia wrzuć przepis na wątek kulinarny na ten placek. Wygląda pyyyyyysznie

U mnie na obiad dzisiaj cycki;-) z przepisu mag. Mam nadzieję, że mi się udadzą

Ostatnia edycja:

Całe mieszkanie sprzątnęłam już