missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
moniskabe nie musisz powtarzac tylko jak jz bedziesz w szpitalu to dowod im dasz osobisty bo na nim pisze panienskie nazwisko i bedzie ok chyba ze beda chcieli akt malzenstwa u mnie nie chcieli bo mialam tak samo 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Dla świętego spokoju zrobię sobie na dniach
No tak jesli sie domagaja to trzebaAGUS27 - u mnie sugerowali ze powinnam miec aktualne. Ale powiem ci że i na szkole rodzenia o tym mówiła babka i gin mi też mówiła i przy porodzie to samo. Nawet jak w drugim szpitalu byłam na zabiegu to też powiedzieli ze powinnam powtórzyć. No trochę to dziwne, ale coś w tym jest ze sie tyle ludzi o to upomina. Dla świętego spokoju zrobię sobie na dniach
![]()
A ja myslalam ze wystarczy ta ksiazeczka która dostala mojamama jak mnie urodziła hehhe
Dostała krwotoku i już. Malutki ważył tylko 1500, ale na szczęście zdrowy, tyle że jeszcze w szpitalu leży! W szoku jestem
I weź tu zwlekaj z zakupami i przygotowaniami!Wróciłam z zakupów, zaraz Was nadrobię, tylko muszę Wam coś powiedzieć.
W ogóle to się wkurzyłam, bo w tesco już nie było tych tanich przewijaków. Ale nie o tym chciałam. Zaszłam do mojej fryzjerki się umówić, bo pora znów zacząc wyglądać jak człowiek, a ona mi mówi, ze babcią została. Tak sobie myśle co ona gada, przecież jej córa miała termin pozniej niż ja. I wiecie co? Miała termin na połowę marca i urodziła w WigilięDostała krwotoku i już. Malutki ważył tylko 1500, ale na szczęście zdrowy, tyle że jeszcze w szpitalu leży! W szoku jestem
I weź tu zwlekaj z zakupami i przygotowaniami!