reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ostatnnio od teściowej dostaliśmy album na zdjęcia dla małej z hello kitty, hehe zaraz powkładam do niego zdjęcia z usg z podpisami który tydzien itd :-)

hehe my dostaliśmy pod choinkę niebieski (brat chyba dobrze wyczuł że będzie chłopak :-D) album z misiem i po powrocie do domu powrzucałam do niego zdjęcia USG...mój J się śmieje że za dużo ich tam i że to nie album USG :-D no ale co tam...
póki nie mam innych to będą takie...zastanawiam się też czy czasem tam nie wrzucić testu ciążowego z 2 kreseczkami :-D

a propos prania...ja dopiero w następnym tygodniu zacznę prać jak reszta ciuszków do mnie dojedzie...

zamierzam prac w płatkach mydlanych...i tak się zastanawiam...płatki rozpuszczam w wodzie i wlewam do pralki tam gdzie winno się wsypać proszek, tak????
i czy wlewać jeszcze płyn do płukania????:sorry2:

reklama
hehe my dostaliśmy pod choinkę niebieski (brat chyba dobrze wyczuł że będzie chłopak :-D) album z misiem i po powrocie do domu powrzucałam do niego zdjęcia USG...mój J się śmieje że za dużo ich tam i że to nie album USG :-D no ale co tam...
póki nie mam innych to będą takie...zastanawiam się też czy czasem tam nie wrzucić testu ciążowego z 2 kreseczkami :-D

a propos prania...ja dopiero w następnym tygodniu zacznę prać jak reszta ciuszków do mnie dojedzie...

zamierzam prac w płatkach mydlanych...i tak się zastanawiam...płatki rozpuszczam w wodzie i wlewam do pralki tam gdzie winno się wsypać proszek, tak????
i czy wlewać jeszcze płyn do płukania????:sorry2:
Płatki zalewasz wrzątkiem, ja wsypywałam 2 łyżeczki małe płatków do kubeczka, zalewałam trochę wrzątkiem, by bez problemu się rozpuściły, odczekałam 10min, jak się całkowicie rozpuściły to wlewałam do bębna na ciuszki prosto, idealnie się wyprały, i delikatnie pachną mydełkiem :tak::tak:

To ładnie, wyczaił brat!:-):tak: Ja też zamierzam tam gdzieś w albumie umieścić test :-p

Ja wyczytałam, że liczą dochód za ubiegły rok, czyli u nas chyba za cały 2009 r
Niektóre gminy dają też swoje becikowe, tzw gminne,ew. pomagają rzeczowo, ale tego, czy dają i co dają to trzeba sie w gminie dopytywac i oczywiście trzeba trafić na osobę, która cokolwiek czai.
Za 2009jeszcze się nie rozliczyliśmy ze skarbówką i dlatego wołają zaświadczenie za 2008..to mnie nie dziwi,tylko chciałam aby mi wytłumaczyła co zrobić skoro teraz zarabiam mniej?Bo za 2008 to ja się nie łapię na rodzinne i becikowe drugie a patrząc na te pieniądze,które mamy teraz to już bym się łapała...:dry:
No cóż,biurokracja...eh:cool:

hej kochane wsuwam pomidorówkę i się cieszę:-D:-D:-D

na usg zobaczyliśmy, że Obcy to:

chłopiec:-p

strasznie się cieszę, a M chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-D:-D:-D)

waży 1711 i wywalił nam na zwykłym usg jajka i siusiaka, a na 3d tylko jajka - może był już znudzony:dry:

przed nami walka o imię:tak::tak::tak:

blueberry, kasia0305
ciesze się, że u waszych maluchów wszystko super:-D:-)

patinka - świetnie, że wróciliście w dwupaku:tak:
trzymaj się cieplutko

rybka - ja ciągle trzymam kciuki, wierzę, że będzie w porządku:tak:

Dziewczyny nie dalam rady wszystkiego nadrobić hehe jestem w połowie moich zaleglosci. Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa!! Franuś juz siedzi w brzuszku i nie ma zamiary wyjść. :-)
młoda mamusiu serdeczne gratulacje i wszystkiego dobrego na Nowej Drodze życia. Duuużo miłości :-)
Rybko trzymaj sie Kochana!! Często myślałam o Tobie jak bylam w szpitalu...Niech Mateuszek jeszcze nie wychodzi...tutaj tak zimno i niefajnie..Pamiętam o Was w modlitwie.
Kamilkaa Twoja lista ubranek mnie zszokowala!!! Masz ich mnostwo!!!!! ;-)

Kochane ja ide sobie podrzemać. W szpitalu caly czas spałam hehe. Buziaki!! Jeszcze raz dziękujemy!!:-)

Za 2009jeszcze się nie rozliczyliśmy ze skarbówką i dlatego wołają zaświadczenie za 2008..to mnie nie dziwi,tylko chciałam aby mi wytłumaczyła co zrobić skoro teraz zarabiam mniej?Bo za 2008 to ja się nie łapię na rodzinne i becikowe drugie a patrząc na te pieniądze,które mamy teraz to już bym się łapała...:dry:
No cóż,biurokracja...eh:cool:

No tak, to skoro ja nie pracowałam w 2008 roku, to mi będzie przysługiwać rodzinne? Hmm... muszę chyba zadzwonić i się rozeznać

Witam Was kochane Brzuchatki!!!! My już jesteśmy w domku. Biore Fenoterol 8 razy pół tabletki i potas bo mi ręce się trzęsą. Odziwo serduszko nie wariuje. Moja macica sie uspokoiła i juz nie mam skurczy ani twardnień brzuszka. Mam tylko szyjke skróconą do 1 cm. Ale już jest dobrze!! :-) Franek szaleje jak nigdy!! Ja sie zabieram za nadrabianie. Pewnie troche mi to zajmie ;-) Jejku jak mi już tutaj dobrze...:zawstydzona/y:;-)
Super, żę jesteś już z nami :)

hej kochane wsuwam pomidorówkę i się cieszę:-D:-D:-D

na usg zobaczyliśmy, że Obcy to:

chłopiec:-p

strasznie się cieszę, a M chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-D:-D:-D)

waży 1711 i wywalił nam na zwykłym usg jajka i siusiaka, a na 3d tylko jajka - może był już znudzony:dry:
Gratulacje synka!! Zaraz wpiszę na listę chłopca :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry