reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ojej ale pojadlam :-D

zaraz Karol mi pomoze powlec kołdre.. strasznie nie lubie tego robic bo jest duza i ciezka. 200x220.
My też mamy 200x220:tak::-)

Witam Was kochane Brzuchatki!!!! My już jesteśmy w domku. Biore Fenoterol 8 razy pół tabletki i potas bo mi ręce się trzęsą. Odziwo serduszko nie wariuje. Moja macica sie uspokoiła i juz nie mam skurczy ani twardnień brzuszka. Mam tylko szyjke skróconą do 1 cm. Ale już jest dobrze!! :-) Franek szaleje jak nigdy!! Ja sie zabieram za nadrabianie. Pewnie troche mi to zajmie ;-) Jejku jak mi już tutaj dobrze...:zawstydzona/y:;-)
Super, że już w domku!! Trzymajcie się Kochana:tak::-)

hej kochane wsuwam pomidorówkę i się cieszę:-D:-D:-D

na usg zobaczyliśmy, że Obcy to:

chłopiec:-p

strasznie się cieszę, a M chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-D:-D:-D)

waży 1711 i wywalił nam na zwykłym usg jajka i siusiaka, a na 3d tylko jajka - może był już znudzony:dry:

przed nami walka o imię:tak::tak::tak:

Kochana wspaniałe wieści!!:tak::-) Zazdroszczę aż:tak::-)

hej kochane wsuwam pomidorówkę i się cieszę:-d:-d:-d

na usg zobaczyliśmy, że obcy to:

strasznie się cieszę, a m chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-d:-d:-d)

waży 1711 i wywalił nam na zwykłym usg jajka i siusiaka, a na 3d tylko jajka - może był już znudzony:dry:

Przed nami walka o imię:tak::tak::tak:

blueberry, kasia0305
ciesze się, że u waszych maluchów wszystko super:-d:-)

patinka - świetnie, że wróciliście w dwupaku:tak:
Trzymaj się cieplutko

rybka - ja ciągle trzymam kciuki, wierzę, że będzie w porządku:tak:

gratuluję synka!!!!!

No i jestem ja
Klienta poszla zadowolona :))

K zaraz wroci z drugiej roboty ale sie nim naciesze:baffled: jak juz prawie spie na siedząco :baffled:

hej kochane wsuwam pomidorówkę i się cieszę:-D:-D:-D

na usg zobaczyliśmy, że Obcy to:

strasznie się cieszę, a M chodzi dumny jak paw (nie wiem o co facetom chodzi z tym spłodzeniem syna:-D:-D:-D)

przed nami walka o imię:tak::tak::tak:

blueberry, kasia0305 ciesze się, że u waszych maluchów wszystko super:-D:-)

patinka - świetnie, że wróciliście w dwupaku:tak:
trzymaj się cieplutko

rybka - ja ciągle trzymam kciuki, wierzę, że będzie w porządku:tak:

Ale super!!! I to dwie Mag w tym samym czasie sie dowiedzialy o synkach :)) faktycznie wstydliwi CI Wasi faceci...podobno u chlopcow szybciej poznac:-D. Gratki jeszcze raz :))

hello :-)
my juz po przemeblowaniu. Zeszlo nam sie a ze 2,5 h :-D
bo mnie ciagle cos nie pasowalo :-D
teraz jest w miare ok. Wiecej miejsca sie zrobilo i jakos tak przestronniej w tym naszym pokoiku 9metrow :-D
nawet nie musialam wywalac z szafek. Karol z bratem dali rade.
Nawet siostra zamienila sie ze mna na lozko. I to bez zbednego gadania i proszenia :-D
podlizuje sie, bo mam jej paznokcie zrobic na studniowke. Cwaniak. :-D

Dziewczyny gratuluje chlopcow :-D

hello :-)
my juz po przemeblowaniu. Zeszlo nam sie a ze 2,5 h :-D
bo mnie ciagle cos nie pasowalo :-D
teraz jest w miare ok. Wiecej miejsca sie zrobilo i jakos tak przestronniej w tym naszym pokoiku 9metrow :-D
nawet nie musialam wywalac z szafek. Karol z bratem dali rade.
Nawet siostra zamienila sie ze mna na lozko. I to bez zbednego gadania i proszenia :-D
podlizuje sie, bo mam jej paznokcie zrobic na studniowke. Cwaniak. :-D

Dziewczyny gratuluje chlopcow :-D

I co pewnie od razu lepsze samopoczucie po przemeblowaniu? Prawie tak, jakby kupić nowe meble...niby to samo a jednak inaczej;-);-)

Hej :-)

Wróciłam z USG. Dzidziuś waży 2064. Podobno zapowiada się dorodnie :szok:. Poza tym wszystko ok, jest ułożony główkowo i na pewno jest chłopcem :tak:

Wow duży chłopak:-)Gratuluje:-)

Witam Was kochane Brzuchatki!!!! My już jesteśmy w domku. Biore Fenoterol 8 razy pół tabletki i potas bo mi ręce się trzęsą. Odziwo serduszko nie wariuje. Moja macica sie uspokoiła i juz nie mam skurczy ani twardnień brzuszka. Mam tylko szyjke skróconą do 1 cm. Ale już jest dobrze!! :-) Franek szaleje jak nigdy!! Ja sie zabieram za nadrabianie. Pewnie troche mi to zajmie ;-) Jejku jak mi już tutaj dobrze...:zawstydzona/y:;-)

Dobrze że już wszystko dobrze

Ja uważam, że nie należy odciągać, bo tylko można krzywdę dziecku zrobić. Podobno napletek może nie schodzić nawet u chłopców do czwartego roku życia. Jeżeli nie robią się stany zapalne, to nie ma co panikować ;-)

Ja też nie ruszałam napletka u Igorka

Mag eno :rofl:ja obstawiałam dziołszkę:oo:
Gratuluje synusia:-)

Ostatnia edycja:
hehe tak :-D
teraz pasuje mi bardziej. Bede miala lepszy dostep do dzidzi i bede ja widziala, a wczesniej to tak mogloby byc niekoniecznie dobrze..

Karol mnie pomscil w myslach pewnie ze 100 razy. A na pewno wtedy, kiedy juz po ustawieniu mebli stwierdzilam, ze jednak nie tak :-D:-D

reklama
hehe tak :-D
teraz pasuje mi bardziej. Bede miala lepszy dostep do dzidzi i bede ja widziala, a wczesniej to tak mogloby byc niekoniecznie dobrze..

Karol mnie pomscil w myslach pewnie ze 100 razy. A na pewno wtedy, kiedy juz po ustawieniu mebli stwierdzilam, ze jednak nie tak :-D:-D

Mój mąż z bratem też kilka razy przestawiali meble w domu:tak::tak::tak: brat oczywiście powiedział, co o tym myśli:-D:-D:-D, mąż był wyrozumiały i cierpliwy :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry