reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Właśnie teście nas opuścili :-) hehe, teściowa kupiła dla małej w realu - nie wiem po ile - 3 x bodziaki z długim rękawem 62/68, właśnie je piorę, a gdy się wypiorą i je wyprasuję wrzucę fotkę :-) Teraz czekamy z Ł na moich rodziców, bo mają przyjechać z płytą od fotografa który robił fotki na ślubie, to sobie obejrzymy od razu :-p hehe, Dzisiaj ruch u nas w domku, jak w czołgu :-D

Właśnie w realu są bodziaki za 4 zł teraz, bo mam gazetkę, już pisałam o tym na wątku zakupy dla dziecka, są jeszcze śpiochy welurowe po 12zł, czapki, szaliki i rękawiczki po 2zł i nie pamiętam co jeszcze.

reklama
Kumpelka właśnie pojechała do domciu,fajnie było sobie przypomnieć dawne czasy,wykapałam sie juz i chwile moge z Wami posiedziec,bo o 20tej jest mój horror.Ja też nie miałam robionych badan hbs ale gin sam powiedział ze jeszcze mnie czekaja ostatnie badania i pewnie da skierowanie:tak:

hej, nie miałam kompa, bo M cos rozkręcał, więc nie zdążyłam podziękować za gratulacje;-)

dziękujemy:-p

trochę jestem padnięta, bo to koniec semestru i jak zwykle zapierdziel w szkole, ale pocieszają mnie myśli, że:
1. jeszcze tylko nastepny tydzień i L-4:-D:tak:;-)
2. w sobotę jedziemy po łóżeczko
3. dowiedziałam się, że z pracy dostanę na dziecko 1600 zł, więc całkiem fajnie:tak:

Hej kochane.

Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa.. :( U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub! :) Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku :)

P.S: prosze mi w na liście marcóweczek zmienic na: Izabela i Rafał czekają na córeczkę Olivcie. Dziękuje :)

suuuuper:-):-D:tak:
pozdrowienia

wlasnie poszlam wziac ciuszki z suszarki, ktora stala u mojej mamy w salonie, ze wzgledu na to ze my nie mamy gdzie jej postawic.
no i sie wscieklam. Wchodze do pokoju, a tam ciuszki poukladane i poprasowane..

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak chciala pomoc to mogla sie chociaz zapytac, a nie robic to za mnie.. !!!!!

ejjj
ja tam bym skakała z radości, nie cierpie prasowania :dry::dry::dry:

Wczoraj oglądałam ciuszki dla córeczki i odkładałam te większe do torby i tak se śmiechem ubraliśmy Dawida w Natalkowe ciuszki :D Moja mała dziewczynka, prawda, że śliczna hahahha ?

wygląda jak śliczna niunia:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry