reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejooo :-D

u mnie coś mała kombinuje w brzuszku :baffled: ciekawa jestem co :szok: bo mnie coś "strzyka" w prawym boku :wściekła/y: wrrrrrrrrr... czasem bym chciała aż podglądnąć co ona tam kombinuje i jakie snuje plany :-D:-D:-D:-D:-D:confused:
Hehe no widzisz jaka aparatka:szok::tak::tak::-) Moja córcia w tej chwili słucha muzyki, i głosuje, to co jej się podoba to tańcuję przy tym to co nie, to ja dostaje od niej solidnego kopniaka podczas całej piosenki, i czeka aż włączę coś innego :-p:-D:-)

kingusia1991 widzę, że masz termin na 27.02... U mnie na ost wizycie 17.12 stwierdzono ten sam termin.... Ale zobaczymy, na kiedy się umówię z lekarzem na cc, tak myślę, że jak będzie wszystko ok to ok 20.02 zobaczę już swoją niuńkę :-)

Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa.. :( U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub! :) Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku :)

hej Kochana, same dobre wieści :-D gratuluję :-)

JA z czystym sumieniem przyznaję się NIE CZYTAM ANI NIE PUSZCZAM ŻADNYCH KOŁYSANEK DLA NASZEJ NIUNI:sorry2:Mam nadzieje ze nie jestem wyrodną matką, ale jakoś nie potrafię się przełamać..nawet za często nie mówie do brzusia:-( nadrobię jak już kruszynka będzie na świecie:-) Mam nadzieje ze pozna głos mamusi swojej:-D

no ja też nie... jakos mi głupio do brzucha gadać :confused: właściwie w ogóle nie mówię :blink: za to M. nadrabia za nas dwoje :-) a dzidzia mój głos pozna, bez obaw, cały dzień w pracy gadam ;-) poza tym, jak śpiewamy z dziećmi, to moja też sobie posłucha :-)

a ciekawe, czy w Irlandii mają? :confused:
ja chcę poprosić o gaz, no ale zobaczymy jak sie będzie wytuacja rozwijać ;-)

miałam mieć poniedziałek wolny, ale jednak wolne jutro :-) trochę niespodziewanie, ale sobie do lekarza pójdę przy okazji :-)
musze wcześnie wyjść z domu, bo zabrakło mi pojemników na siuśki :dry: więc zanim kupię, zanim dojade do lekarza itp... no, ale trudno.
muszę tez do 2ch urzedów pojechać... :dry: a tego nie lubię :dry:
no i może znajdę coś na urodziny M. :-) jeszcze nie mam pojęcia co ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry