reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka raniutko. Ja zaraz na badania lece, ale jak mi się nie chce :-(. W jedną stronę mnie M podwiezie ale potem muszę wracać na piechotę, i jeszcze zakupy po drodze.
A tak mi się dziś spać chce jak nigdy do 2 nie mogłam zasnąć prawie całą książkę przeczytałam i zamiast mnie znudzić to spać kurcze po niej nie mogłam .
A i jaka głodna jestem :-( , te badania to dla mnie katorga. Bo nauczyłam się rano zaraz po przebudzeniu jeść a w dzień to nie pałaszuję za dużo no i mi kiszki trochę skrzeczą.

reklama
Dziendobry!
Ja dzis tez sie tylko witam i spadam ,bo plan na dzis mam strasznie napiety..:)
Izulqa moje gratulacje, wszystkiego n aj naj na nowej drodze zycia, czekamy na fotki;)
Co do rozmów z brzuszkiem, to ja tez rzadko to robie, moj M czesciej rozmawia z małą. Ale głos moj pozna napewno, bo do psa duzo gadam hehe :)
Badanis tokso nie mialam i nie bede miec, hbs tez nie mialam, ale skoro robia w szpitalu to jestem spokojna. Wlasnie zaraz jade zawiesc siuski i odebrac wyniki z krwi. Poem do mechanika z autkiem, zakupy, sprzatanie, obiad...ufff duzo tego dzis. Ale jutro NARESZCIE jedziemy na dzidziusiowe zakupki :-):-):-)
Ju\ zrobilam liste, dłuuugasna jest bo tak naprawde procz paru ciuszków nic nie mamy :)
ok ide sie ogarnac i psadam do przychodni, do potem :**miłego dzionka:*

witajcie ;-)
ja już długo nie śpię, bo jakoś się przebudziłam o 5, następnie mój żołądek się obudził, a na koniec Malutka,
no więc przestałam się przekręcać z boku na bok i wstałam zjeść
dostałam też pracę do domu, bym w te mrozy nie musiała jechać do pracy (kochana szefowa) więc zaraz porobię i mam nadzieje, szybciej skończę :sorry2:

dzisiaj wieczorem idziemy do gina
po podglądamy naszą Malutką :-)

miłego dni Wam życzę
bez skurczowego ;-)

Cześć dziewczyny
Witam sie i żeganam bo zaraz zmykam do firmy pozałatwiać papierkową robotę, potem do księgowej a potem jedziemy wózki pooglądać:-)
Ledwo się zwlekłam z łóżka ,tak ciemno jakoś na dworze,ale trzeba isć prysznic wziąść.
Trzymajcie się cieplutko:-):-) buźka

i ja się witam nietypowo wcześnie, jak na mnie ;-)
zaraz spadam załatwiac sprawy w urzędach i do lekarza. pewnie znowu ciśnienie, waga i pytanie jak sie czuję ;-)

Tabasia- powodzenia na glukozie :tak: tutaj wcale nie jest taka zła, jak w Pl dziewczyny mówią :-) dostaniesz oranżadkę o pomarańczowym smaku :-)
najgorsze dla mnie to było wytrzymać bez śniadania tyle czasu :-p

Tylko pozazdroscic tych wszystkich badan przynajmniej wiecie ze wszystko ok,Ja morfologie mialam tylko raz,mocz badaja co wizyte z paska i tylko cukier a tak nic wiecej jak narazie.

Kochana, nie martw się, ja mam tak samo: pierwsza morfologia w 13 tygodniu, a następna w 27. dalej nie znam wyników :confused: cukier 3 tygodnie temu: nie znam wyników ;-) mocz papierkiem i niezmienne: wszystko w porządku ;-)
tak więc jestem okazem zdrowia :-D
zdrowiej szybko! :tak:

hej :-)
witam sie i ja wczesna pora.
Zaraz musze Karola budzic, zeby poszedl CV zostawic do znajomego.
Mamy nadzieje, ze ktos w przyszlym tygodniu sie odezwie. Karol juz sie wscieka, ze musi tyle w domu siedziec i mu "złotówki uciekaja".

moj organizm sie chyba przygotowuje do "niespania", bo kurka jeszcze 10 nie ma a ja juz na nogach... w ogole jakos spac nie moge.:dry:

zrobie dzisiaj przelew i czekamy na wozio :-)

To i ja się przywitam,co by na niekulturalną nie wyjść;-)
Widzę,że marcóweczki dzisiaj zabiegane...ja miałam w planach jechać do kadr ale ponieważ mi się nie chce,to zrobię to w poniedziałek:sorry2:Dzisiaj to ja czekam na wypłatę,mam nadzieję,że kasa wpadnie na konto.Za kilka dni męża wypłata to nareszcie na zakupy dla dziecka się udamy...oj nie mogę się doczekać.

reklama
Witam:-)
Ja dziś troszkę smutna i jakaś przybita:-( Mała się jakoś nie chce rozkręcić, na ogół rano dawała o sobie znać. Już się martwię:-( No poczekam troszkę , może ma senny dzień:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry