reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mnie tez dzis troche brzuch pobolewa momentami - raz podbrzusze, raz zoladek i w sumie to nie wiem co mi jest... No ale siaty z zakupami zaliczone, odkurzanie tez i jzu mi przeszlo :-D Jeszcze ogarnac z grubsza, wytrzec podlogi i ksiadz moze przychodzic :-p

Ogarnelam troche mieszkanko, karkowecza juz sie piecze, a teraz ogladamy meczyk :happy2:

uściślę: przyszło pól łóżeczka :dry: druga paczka utknęła pod dublinem...

co do sąsiadów, to wczoraj sąsiad puścił bardzo głośno muzykę, bo myslał, że nikogo w budynku nie ma. ale ja zaraz pranie nastawiłam, to zorientował się, że komuś może przeszkadzać ;-)

śnieg sypie :-D

Tabasia- jak nie masz z Pl tantum rosa, to mi znajoma powiedziała, żeby tu w aptece zapytać o EPSOM SALTS, podobno tez się rozpuszcza.

Pol lozeczka :szok: Ty to masz przeboje :shocked2: No nic, dobrze, ze juz jest gdzies na zielonej wyspie ;-)
A Tantum Rosa do czego dokladnie? Bo wiem, ze dziewczyny pisaly o czyms do gardla... A ja mysle o tym do higieny intymnej... W razie czego dobrze wiedziec, dzieki :-)

hej :-)
jak ja lubie sobie narobic roboty..

przestawilam szafe do holu :-D
no i bede zmieniac zawartosci szafek.. pewnie do porodu i po przywiezieniu dziecka ze szpitala jeszcze ze 40 razy je zmienie :-D
ale coz.. wicie gniazdka mi sie zalaczylo :-D

dziewczyny dzisiaj poczulam przedsmak skurczow..
tylko od zoladka a nie porodowe.
nie moglam sie zalatwic i ze 4 razy tak mnie scisnal caly brzuch, ze az mi sie slabo robilo i trzymalo tak okolo minuty. Az sie musialam wachlowac reka, bo nie wiem czy bym nie zemdlala.. :-D

juz sie boje skurczow porodowych..

reklama
Ogarnelam troche mieszkanko, karkowecza juz sie piecze, a teraz ogladamy meczyk :happy2:

Pol lozeczka :szok: Ty to masz przeboje :shocked2: No nic, dobrze, ze juz jest gdzies na zielonej wyspie ;-)
A Tantum Rosa do czego dokladnie? Bo wiem, ze dziewczyny pisaly o czyms do gardla... A ja mysle o tym do higieny intymnej... W razie czego dobrze wiedziec, dzieki :-)

Tantum Verde jest do gardla , a Tantum Rosa do przemywania krocza :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry