Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam sie, że to jest firma która daje bardzo drogie pozyczki ale o tym kazdy doskonale wie więc nie można mieć pretensji że tak to działa. Im wieksza niespłacalność kredytów tym wyzsze koszty czyli odsetki i prowizje. Albo kredyt jest łatwo dostepny albo tani-innego wyjścia nie ma. Wybaczcie, ale mozna mieć pretensje tylko do siebie jesli sie nie spłaca kredytu. Wiadomo że istanieją przypadki losowe ale wtedy naprawdę mozna negocjowac jakieś sposoby spłaty- problem w tym, że czasami nie ma chęci... Skoro wiemy, że tak działa dana firma (bo przecież nie jest instytucja charytatywną) to wystarczy od niej nie pozyczac pieniedzy.Kochana ich nie interesuje że twój D nie pracuje i niema z czego spłacać, siostra mojej znajomej brała kredyt w providencie i jak nie miała na rate to przyszło do niej dwóch napakowanych kolesi po 2 metry i sami sobie wzieli...dlatego ja bym nigdy od takich nawet złotówki nie chciała !!!![]()

juz się doczekać nie mogę az małego bedę na rekach trzymać i mu powiem na żywo jak go bardzo,bardzo tatuś z mamusią kochają bo póki co to tak non-stop do brzuszka gadam

Zgadzam sie, że to jest firma która daje bardzo drogie pozyczki ale o tym kazdy doskonale wie więc nie można mieć pretensji że tak to działa. Im wieksza niespłacalność kredytów tym wyzsze koszty czyli odsetki i prowizje. Albo kredyt jest łatwo dostepny albo tani-innego wyjścia nie ma. Wybaczcie, ale mozna mieć pretensje tylko do siebie jesli sie nie spłaca kredytu. Wiadomo że istanieją przypadki losowe ale wtedy naprawdę mozna negocjowac jakieś sposoby spłaty- problem w tym, że czasami nie ma chęci... Skoro wiemy, że tak działa dana firma (bo przecież nie jest instytucja charytatywną) to wystarczy od niej nie pozyczac pieniedzy.
Koza i własnie dlatego ja z takich instytucji pieniedzy nie pozyczammam kredyt u siebie w banku, i bez problemu dostałabym od nich kolejny...i kolejny bo nigdy mi się nie zdażyło żeby raty nie zapłacić,mogę sobie nowej bluzki nie kupić ale rata to świętośc:-)
Dokładnie.Rachunki to sprawa priorytetowa.My z M każdego miesiąca przeliczamy ile wydamy na rachunki a dopiero żyjemy z tego co zostanie.Zgadzam sie, że to jest firma która daje bardzo drogie pozyczki ale o tym kazdy doskonale wie więc nie można mieć pretensji że tak to działa. Im wieksza niespłacalność kredytów tym wyzsze koszty czyli odsetki i prowizje. Albo kredyt jest łatwo dostepny albo tani-innego wyjścia nie ma. Wybaczcie, ale mozna mieć pretensje tylko do siebie jesli sie nie spłaca kredytu. Wiadomo że istanieją przypadki losowe ale wtedy naprawdę mozna negocjowac jakieś sposoby spłaty- problem w tym, że czasami nie ma chęci... Skoro wiemy, że tak działa dana firma (bo przecież nie jest instytucja charytatywną) to wystarczy od niej nie pozyczac pieniedzy.
Koza i własnie dlatego ja z takich instytucji pieniedzy nie pozyczammam kredyt u siebie w banku, i bez problemu dostałabym od nich kolejny...i kolejny bo nigdy mi się nie zdażyło żeby raty nie zapłacić,mogę sobie nowej bluzki nie kupić ale rata to świętośc:-)
Co do maluszków to ściągnęłam dzisiaj dwa utwory mozarta,będę puszczać dziecku i ciekawe co z tego wyniknie...przy polskim hiphopie czułam kopniaki i mam nadzieję,że dawał znać,że mu się nie podoba...bo jak zacznie z ojcem hip hopu słuchać to się wyprowadzę![]()
Aaaa ja jeszcze nie chcę... cholera w razie czego jak zacisnę nogi to coś da? 

już mam dośc tej zimy.
. Co zaczną się skurcze i tata 76 letni przy mnie będzie
chciałabym aby byl mój chłopak. Chyba tylko ja mieszkam osobno bez tatusia dziecka