reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a my wrócilismy ze spacerku,Bartus ładnie spał i pozwolił mamie mały zakup zrobic.A mnie nogi bolą i jeszcze w tym upale pchac ten wózek,synu chyba sie nie wyspał bo cos oczy przemyka.Tak stracha sie najadłam i niewiem jak to bedzie dzisiaj,chyba połoze go na boczek i podłoze jakis recznik zeby sie nie przewrócił na plecy,ale czy to cos da.

reklama
my jak kąpaliśmy w olaitum potem robiliśmy oliwką, ale w mama i ja gazecie jest napisane że oliwka maksymalnie do 1 miesiąca życia gdyż po tym czasie zatyka dziecku pory i należy jakiś balsam lub mleczko, teraz używamy mleczko ziajki ( bo do kąpieli też mamy ziajkę) i wszystko jest ok.

no a mamy nie myjące w oilatum czym smaruja...?ja mam bubchena i jest super nivea tez ok mysle jeszcze nad hippem i johnsonem ja to musze wszyskto sprawdzi hehe;)

witam wieczorową porą:)
wróciłam z kina byłam na bardzo ambitnym filmie, bajka dla dzieci dzwoneczek i dobrotliwe wróżki. ale potem wybrałyśmy się z córą na zakupki i zakupiłam sobie wreszcie normalną bieliznę taką jak lubię.
madzia84 myślę że to nic groźnego, mogą to być potówki albo od machania rączkami obtarcia.
moniskabe ja kąpała Polę w oilatum a później smarowałam kremem oilatum, a teraz do kąpieli używamy mydełka w płynie dla dzieci i co jakiś czas smaruję ją kremikiem Johnsona na lepszy sen.

mysmy sie z Ł urwali z domu na 3h bez Nikiego bylismy u jego rodzicow na kawce ja usnełam w aucie! potem miał mnie zabrac na stary rynek ale pojechalismy do galerii tam kupilam w h&m fajne buciki-skarpetki a la mokasynki z tygryskiem potem mały deserek i do domku.
moje dziecie tylko ode mnie trabi flache jak reszta mu daje to nie chce...:szok:
teraz usnal smacznie i pewnie o 2 sie obudzi na zarełko

Dobry wieczór :)

Miło spędziliśmy dziś dzień u teściów. Kuba lubi być cały dzień na świeżym powietrzu, wtedy nawet raz nie zapłacze :tak:
Po powrocie wykąpaliśmy go, zjadł i padł jak mucha;-)

Ja też się zaraz zbieram, bo jakoś mnie głowa męczy.
Dobrej nocy:-)

Madzia, to pewnie nic takiego :)

Monia, my kapiemy w Oilatum i Weleda na zmianę i niczym nie smaruję małej. skóra nie jest sucha wcale. kiedyś Ol miała szorstką skórę na ramionku, to smarowałam Oilatum kremem.

Aha, jeszcze co do smarowania, to my mamy krem i emulsję Emolium, ale w te upały niczym go nie smaruję, bo wydaje mi się, że to mu tylko zatka pory i będzie jeszcze gorzej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry