Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to byłam dopiero gigant jak miałam robiony bilans na 2 lata to mierzyłam uwaga! całe 86 cm i ważyłam 10 kg to dopiero hardcorehehe podobno nic nie jadłam tylko non stop chodziłam z butelką herbaty .
ajentka83 wszystkiego najlepszego dla Marcelka:*:*:*

Przy dwóch nieźle boli
Polusiu nie, bo ja organizuję w mojej pracy imprezy dla dzieci i młodzieży i jutro mam coroczny festiwal zespołów artystycznych. A tańczyłam przez...15 lat w zespołach folklorystycznych i dodam, że wyssałam to z mlekiem matkiwitajcie wieczorkiem
moje dziecko też nie waży dużo bo 6900 na dzień dzisiejszy wg mojej wagi ale zobaczymy ile w przychodni gdzie idziemy we wtorek.
Julka była dziś na balecie i taką jakąś skwaszoną minę miała nie wiem dlaczego. chodzi już 3 rok więc napewno to nie problemy z tańcem, chyba z koleżankami bo same nowe były.
Pola zjadła teraz na noc 210 kaszki i śpi, my chodzimy spać o 20 bo wcześniej on jeszcze urzęduje i na spanie nie bardzo ma czasale za to śpi bez przerw do 7 rano.
mój M ma dziś w nocy przyjechać tylko na jeden dzień potem od piątku te nieszczęsne zawody.
e-kord czy ty tańczysz?