Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jejku a u nas straszne wymioty( Moje dziecko jeszcze nigdy tak nie wymiotowalo, bylam przerazona((((( Nie wiem co sie stalo, dalam jej smecte z herbatka i usnela. Mam nadzieje, ze juz bedzie ok. Robie kolejne pranie bo cala ja, cala Ola i cale moje lozko nadawalysmy sie do prania!
Ja dziś byłam na zabiegu wycięcia narośli na lewym pośladku i tyłek mnie napiernicza. A ja tak lubie spać na lewym boku.
Dziś zadzwoniła moja kochana przyjaciółka Marta i zapowiedziała się z wizytą u nas w środę. Bardzo, bardzo się cieszę. Poznałyśmy się na studiach, razem imprezowałyśmy, spędzałyśmy wolny czas, wakacje. Później poznałyśmy swoich facetów, ja wyszłam za mąż rok przed nią, teraz we wrześniu byliśmy u nich na weselichu. Widujemy się , mamy stały kontakt telefoniczny ale wiadomo że jest to znacznie ograniczone niż wcześniej z racji zmienonego trybu życia;-) Także bardzo się cieszę na środę.
yra mi też przyszła ta paczka hipp i te kupony zniżkowe i na pewno wykorzystam. Marciaa Bardzo lubię tą piosenkę.
heloł nocka fataliti
Tyle co sie nabudził to nie wiem na koncu to nie mialam sily sie podniesc
nie jadl znowu od 17 za to teraz zjadl 180ml kaszki gestej
jak juz Wam pisalam jade do kumpeli co urodziłą mulatke. Kupilam jej razacy rozowy spioch do spania bedzie bosko wygladac Niko wjedzie z rozyczka
tez sie ciesze na spotkanie :-) ajentka to mowisz ze dzisiaj na popołudnie jestes