anet15
Mama Malgosi i Karolinki
a moja znow dzis jadla ziemniaczka z marchewka,tez nie zjada duzo,ale zawsze cos,juz ladnie buzie otwiera jak widzi lyzeczke.....a tak poza tym to tylko cycus,butla nadal be....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja też nie chce jeść tego co zrobię sama, wiec posłusznie podaje kupne słoiczki.
Aby konsystencja była idealna proponuje zmiksować marchewkę lub przetrzeć przez sitko.
No ja sie jeszcze tak bardzo nie martwie,ale wiosna to ja czasu nie bede miala na karmienie lyzeczka...juz wystarczy ze zupki bede jej lyzeczka dawac....wiec mam nadzieje ze sie nauczy pic z butli kaszki i mleczko.....
A co do soczku,to daj moze cherbatki....
Ja musze kupic jeszcze inne rodzaje smoczkow,moze ten co mam to Karoli nie pasuje?
no wlasnie mam ten sam problem- nawet jak cos zrobie co ma konsystencje sloiczkowa to w smaku jest mniej slodkie i moj maluszek nie chce tego przelykac
chyba bym musiala miec specjalny rodzaj marchewki chyba
gruszke raz zrobilam i no problem
Miranda, Chogata i agus_kula - dzieki za przepisymoze sie pozniej przydadza jak moj maly zaakcepyuje ze nie tylko slodki smak istnieje
Chogata co do mrozenia sloiczkow to jak je potem odgrzewasz?
Malbretka- nie spiesz sie z wprowadzaniem stalego jedzonka, jak Ala ladnie Ci rosnie to wedlug najnowszych badan swiatowej organizacji zdrowia do konca 6 miesiaca bedzie miala wszystko co jej potrzeba w mleczku![]()