Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja taki sam plan żywieniowy ;-)A ja Anet zupelnie odwrotnie wpierw sloiczki potem sama chce gotowac![]()

a dynię próbowałaś??
Witajcie
Powidzcie mi drogie mamy ktore wprowadzily kleik i karmia butelka czy kleik dajecie do kazdego mleczka i ile go dajecie
Ja karmie odciaganym mlekiem bo moja corcia nie za bardzo piers chciala od kiedy byla chora i musilam ja dopajac od tamtego czasu tylko butelka w nocy tylko cycus
Pije srednio 120/150 mleka i nie wim ile dac tego kiliku i jak duzo doradzcie:-(
A mojej z hippa właśnie najbardziej smakuje...Co dzidzia to inny gust.Dynia z słoiczków hippa była bee. Kupiłam z bobovity. Moża ta mojej wybrednej księżniczce zasmakuje.

Zupkę z brokułom będę robić w sobotę więc zobaczymy czy będzie jej smakować:-) powiedzcie mi z czym najlepiej ją zmieszać hmm?? A w słoiczkach z czym występują?? Ja już od jakiegoś czasu podaje jej na noc 150ml / 180ml i czasem muszę jeszcze (.) podać mmm Mały Głodomorek

Ja się już doczekać nie mogę kiedy Mojej zacznie się pokazywać jakiś

neverend Twoja Córeczka ma już naprawdę 2 ząbki??:-) O matko ale fajnieJa się już doczekać nie mogę kiedy Mojej zacznie się pokazywać jakiś
![]()
lekarka mi kazała, bo wg nowego schematu żywienia dzieciom karmionym piersią podaje się gluten (kaszę mannę) już w 5 miesiącu
Mała biedulka pewnie ją pobolewa...Tak ma,ale to nie taka radość,bo przestała jeść
Po kąpieli nic nie je...Muszę ją wybudzać...
noo tylko to jakieś sprzeczności są - wszedzie czytam ze własnie od 5 miecha gluten, a druga informacja ze najlepiej karmić piersią do 6 miesiąca - no to przeciez to się nie pokrywalekarka mi kazała, bo wg nowego schematu żywienia dzieciom karmionym piersią podaje się gluten (kaszę mannę) już w 5 miesiącu