Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noo tylko to jakieś sprzeczności są - wszedzie czytam ze własnie od 5 miecha gluten, a druga informacja ze najlepiej karmić piersią do 6 miesiąca - no to przeciez to się nie pokrywa
![]()
Malbertka, jak byłyśmy w Polsce to lekarka zleciła. W mleczku mamy nie ma
żelaza i dziecko traci zapas z ciąży, Jagoda miała takie marmurkowe rączki i nóżki i to może świadczyć o niedoborze.![]()
a podobno marmurkowe ciałko świadczy o tym że dziecku zimno...
i weź tu bądź mądry.
aha dzieki, w sumie jak ostatnio bylismy na szczepieniu, to pediatra pytała mnie czy dalej dietke trzymam bo Mała ma ładne ciałko:-)no to moze spoko z tym zelazem. Ja łykam co jakis czas Ascofer bo sie lepiej czujeMalbertka, jak byłyśmy w Polsce to lekarka zleciła. W mleczku mamy nie ma
żelaza i dziecko traci zapas z ciąży, Jagoda miała takie marmurkowe rączki i nóżki i to może świadczyć o niedoborze.![]()

Tylko jeszcze martwi mnie to żelazo? jak wy sprawdzałyscie czy Wasze dzieci mają go odpowiednio dużo? robiłyscie badania krewki?
Mi tez lekarka mowila o tym zelazie, dlatego szybko kazala Madzi mieso wprowadzic dawac szpinak i brokuly