Karolinusia
Fanka BB :)
Ja się pochwalę, że Bianka je w zasazie wszystko, wszystkie słoiki i wszystko co Jej sama przygotuję. Dziś dostała 1 raz jakieś cudo z żółtkiem-słoiczek. Wpędzlowała. A w ogóle się "buła robi". Aha no i skusiłam się i dałam Jej pierwszy raz dziś chrupka kukurydzianego bez glutenu oczywiście, bo tak zęby tarła w sensie dziąsła, że myślałam, że oszaleję. Wiem, że Boozqowa chyba podawała takiego chrupka...Krzywdy chyba młodej nie zrobię, co??
O mięsie mrożonym powedziały dziewczyny już wszystko, ja też czasami używam mrożonek-mięso, bo warzywa tylko mrożone do zupek. Podaję indyka, pierś z kurczaka, schabik i generalnie chudziutkie mięsko, gotuję osobno nie z warzywami, bo warzywa na parze (garnek z wodą, na to sitko ze stali nierdz.pokrywka i już). Tylko tak się zastanawiam...jak gotujecie same...to czy dodajecie jakiś olej?? np.rzepakowy?? oliwę??
aha królik jagnięcina cielęcina to produkty deficytowe w Stolicy ( Chełmży

) więc słoik only.;-)
aha i Bianka bardzo lubi zupkę papkę łosoś w pomidorach (GERBER chyba),
Asiu a tuńczyka znalazłaś w jakimś słoiku czy sama zrobiłaś?? Jeśli sama to jak??
O mięsie mrożonym powedziały dziewczyny już wszystko, ja też czasami używam mrożonek-mięso, bo warzywa tylko mrożone do zupek. Podaję indyka, pierś z kurczaka, schabik i generalnie chudziutkie mięsko, gotuję osobno nie z warzywami, bo warzywa na parze (garnek z wodą, na to sitko ze stali nierdz.pokrywka i już). Tylko tak się zastanawiam...jak gotujecie same...to czy dodajecie jakiś olej?? np.rzepakowy?? oliwę??
aha królik jagnięcina cielęcina to produkty deficytowe w Stolicy ( Chełmży

aha i Bianka bardzo lubi zupkę papkę łosoś w pomidorach (GERBER chyba),
Asiu a tuńczyka znalazłaś w jakimś słoiku czy sama zrobiłaś?? Jeśli sama to jak??