Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pediatra na pytanie czy warto dać Duśce kaszkę na noc powiedziała że "mogę ale nie muszę" chciałabym żeby zaczęła lepiej przesypiać noce. Jak myślicie? Podać trochę kaszki, czy za wcześnie?
Pediatra na pytanie czy warto dać Duśce kaszkę na noc powiedziała że "mogę ale nie muszę" chciałabym żeby zaczęła lepiej przesypiać noce. Jak myślicie? Podać trochę kaszki, czy za wcześnie?
mozesz dawac kaszke bo juz mala ma 4mce...ale czy bedzie Ci lepiej spac po niej z tym moze byc roznie..moj je kaszke na noc i wcale dluzej nie spi...
oo to raz tez sie budzi i ladnie spi ... i zreszta cycka karmisz to jak chcesz dac ta kasze ? :dJa kładę Mariczkę o 21 i śpi do 2-3, potem budzi się na cyca i (już ze mną) dosypia niemalże punkt do 6 rano
Ja kładę Mariczkę o 21 i śpi do 2-3, potem budzi się na cyca i (już ze mną) dosypia niemalże punkt do 6 rano. No i mam nadzieję że może kaszką nasyciłaby się na dłużej, ale jestem cykor trochę. Niby chcę, ale się boję... Dodawanie mleka modyfikowanego na noc nic nie daje, budzi się i tak o tej samej porze
W nocy daję tylko cyca, a w dzień karmię w sposób mieszany. Kaszkę chciałam dawać łyżeczką nie z butli... Ale mówicie że śpi super? Przed chorowaniem spała od 21-22 do 5-6 rano.