reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
ilona ja daje syrop z cebuli bo mala ma kaszel juz 3-ci tydz i syrop kupny nic nie pomagal....po tym z cebuli jest troche lepiej..... ale Amelka nigdy nie miala zadnych problemow brzuszkowych po jedzeniu, nie wiem jak jest u ciebie....no bo cebula moze wzdymac, w kazdym razie u nas sie nic nie dzieje, co do czosnku to cos mi sie nie wydaje, ze przejdzie jesli chodzi o smak, ja nawet z cebula musze sie silowac zeby jej dac....

mi health visitor mowila w 5-6 mies

edit: post z naszego forum. i gdzie tym matkom tak sie spieszy???? biedne sa niektore dzieci,ze maja takich durnych rodzicow...

"Mam takie pytanie: wiele dziewczyn z forum karmi swoje 3 miesięczne maluszki daniami ze słoiczków np. jabłuszkiem...

Czy podawanie w tym wieku takich posiłków może zaszkodzić dziecku? "

Ostatnia edycja:
reklama
A ja się właśnie ostatnio zastanawiałam nad herbatą ale nie czarną, ale zieloną, czerwoną, miętową itp czy mozna dzieciom dawać? Ale w koncu doszlam do wniosku że nie, bo teina.

Z tym syropek z czosnku i cebuli słyszałam że w 2 r.ż, a jeśli chodzi o miód to jak najpóźniej.
Miód nie dla niemowląt | Ochoroba.pl
ja dziś wyczytałam, że białą, zieloną i czerwoną herbatę można podawać maluszkom po roczku, z czarną lepiej poczekać. Biała ma najmniej teiny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry