D
dziunka24.
Gość
Dzisiaj chciałam Was właśnie o to zapytać jakiej wody używacie:-)
Ja na początku Żywca, teraz nałęczowianki. Dzisiaj zagotowałam wodę, przelałam do butelki i na dnie zebrało się sporo osaduBiaławego.. Co to może być? Zlałam wodę starając się osad zostawić na dnie.. Ale to zakrawa na lekką przesadę. Przecież nie jestem w stanie pozbyć sie każdej drobinki..
A czy myjecie butelki w zmywarkach? Do sterylizatorów avrntu dołączone są koszyczki do mycia w zmywarkach smoczków itp. MOŻNA??
DZIUNKA, jak byłam u lekarza w poniedziałek to zapytałam o tą krzywice, odpowiedź brzmiała: "a na pewno ma krzywicą, galopującą!" Nawet nie podeszła do nosidełka (dziecka nie wyjmowałam, bo poszłam tylko po skierowanie na rehabilitację). Zapytam drugiego lekarza jeszcze.
To nie musi byc przeciez krzywica ale powinna sie chociaz zaainteresowac dlaczego tak mocno glowka zaczela sie pocic. I z wlasnego doswiadczenia nie sugeruj lekarzowi co to moze byc za choroba. Mialam kiedys lekarke ktora pytala sie Julki (!) jak ta miala np 5 miesiecy: "Oooo czemu Ty jestes chora i na co, no powiedz?" A potem ja glupia mowilam "Moze zapalenie gardla?" A ona "Tak, tak to chyba to" i zaraz antybiotyk przepisywala
Czulam sie jakbym ja byla od diagnozowania a ona od wypisywania recept 

Moja prawie nigdy nie zjada 90ml, z tym, że je co 2,5godz. Raz po czterech godzinach przerwy (w dzień oczywiście) zjadła 130ml.