Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No włssnie, które miały refluks!Tez dostalam oczoplasu
ale juz sie doczekac nie moge![]()
Ja podalam dzis pierwszy raz kleik kukurydziany ale tylko 1 lyzke do 150ml. Normalnie dodaje sie 7,5 do 200ml. i malemu bardzo smakowalo![]()
Wydaje mi sie ze moj syn ostatnio mlekiem sie nie najadal brzuszek pelny a dalej glodny.... a wypicie 150 ml zajmowalo mu 2 min.... wogole ostatnio wcina od 120-150ml, w koncu chlopak sobie poje![]()
Zobaczymy jaka bedzie reakcja, jezeli nie bedzie sie dzialo nic niepokojacego to pomalutku bedziemy dodawac ;-) narazie oczywiscie tylko kukurydziany... na owocowe kaszki i kleiki ma jeszcze czas ;-)
a jezeli mu zasmakuje to moze przestanie w koncu tak strasznie ulewac i chlustac. Z dwojga zlego wole dodac kleik kukurydziany do mleczka nic Gaviscon (lek) i faszerowac go lekarstwami od malego ;-)
kleik kukurydziany pediatrzy niektorzy nawet polecali maluszkom 4/6 tygodniowym w malych dawkach ktore mialy refluks itd

No włssnie, które miały refluks!
Brzuszki dzieciaczków nie sa jeszcze gotowe na takie rozszerzanie diety, nie wiem czemu to służy, dlaczego Wam tak zalezy na wprowadzaniu nowych produktów?![]()

Ja mojemu tez sprobowalam dac kleik kukurydziany ale mu nie smakowal i nie chcial jesc wiec dalam sobie spokuj,Tez dostalam oczoplasu
ale juz sie doczekac nie moge![]()
Ja podalam dzis pierwszy raz kleik kukurydziany ale tylko 1 lyzke do 150ml. Normalnie dodaje sie 7,5 do 200ml. i malemu bardzo smakowalo![]()
Wydaje mi sie ze moj syn ostatnio mlekiem sie nie najadal brzuszek pelny a dalej glodny.... a wypicie 150 ml zajmowalo mu 2 min.... wogole ostatnio wcina od 120-150ml, w koncu chlopak sobie poje![]()
Zobaczymy jaka bedzie reakcja, jezeli nie bedzie sie dzialo nic niepokojacego to pomalutku bedziemy dodawac ;-) narazie oczywiscie tylko kukurydziany... na owocowe kaszki i kleiki ma jeszcze czas ;-)
a jezeli mu zasmakuje to moze przestanie w koncu tak strasznie ulewac i chlustac. Z dwojga zlego wole dodac kleik kukurydziany do mleczka nic Gaviscon (lek) i faszerowac go lekarstwami od malego ;-)
kleik kukurydziany pediatrzy niektorzy nawet polecali maluszkom 4/6 tygodniowym w malych dawkach ktore mialy refluks itd
Ja mojemu tez sprobowalam dac kleik kukurydziany ale mu nie smakowal i nie chcial jesc wiec dalam sobie spokuj,
A co do ulewan mojemu tez sie ulewalo ale odkad do mleka dosypuje nutriton jest lepiej. naszczesie nie dostaje zadnych lekarstw.
u mnie tez o wiele mniej ulewa jak mu zageszczam mleczko kaszka(...)
a jezeli mu zasmakuje to moze przestanie w koncu tak strasznie ulewac i chlustac. Z dwojga zlego wole dodac kleik kukurydziany do mleczka nic Gaviscon (lek) i faszerowac go lekarstwami od malego ;-) (...)
no mysle seJa tez nie wiem, ale juz moze dajmy sobie spokoj bo i tak nikogo nie nawrocimy i kazda zrobi po swojemu ;-) ja OFICJALNIE obiecuje ze juz nie bede komentowac zadnych postow zwiazanych z za szybkim wprowadzaniem pokarmow![]()
;-)1 czy 2 łyzki z zalecanych 7 mysle ze krzywy sie nie wyrzadza tym bardziej ze dziecko mam apetyt i nie ma problemu z kupkami tym badziej mysle ze kazda matka chce dla dziecka jak najlepiej i krzywy nie chce mu zrobic wiec mysle ze kazda ma swoj rozum ... a pozatym te "dokarmianie kaszka czy kleikiem" ma u mnie na celu zwiekszenie masy bo niestety maly średnio na wadze przybieral a przede wszytskim ulewanie ... potrafil ulac wszytsko co zjadl a teraz ... poprawa radykalnaNo włssnie, które miały refluks!
Brzuszki dzieciaczków nie sa jeszcze gotowe na takie rozszerzanie diety, nie wiem czemu to służy, dlaczego Wam tak zalezy na wprowadzaniu nowych produktów?![]()
moj np mleka z nutritonem nie chcial pic ! nie wiem czemu po prosty jezykiem wypychal mleko i tyle ... nawet wieksze dziurki w smoczku nie pomagały...Ja mojemu tez sprobowalam dac kleik kukurydziany ale mu nie smakowal i nie chcial jesc wiec dalam sobie spokuj,
A co do ulewan mojemu tez sie ulewalo ale odkad do mleka dosypuje nutriton jest lepiej. naszczesie nie dostaje zadnych lekarstw.
ja daje na 120ml 2 łyzkinie kumam jak mam wprowadzić kaszkę ryżową. Pisze 150ml wody i 5 łyżek kaszki... Mogę dać od razu taką porcję, czy jak???
![]()