reklama

Mleko, papki i kanapki :)

aaa to dziwne bo wydawalo mi sie ze to wlasnie ty pisalas o tym darmowym oilatum... moze mi sie cos pomieszalo heh.

Mary dlugo bedziecie na tym mleczku? moze by wychodzilo taniej z PL? czy w PL tylko na recepte tez? no i przesylka pewnie wiecej wychodzi niz to jest warte...

zerklam wlasnie na ebaya, i sprzedaja tam nie otwarte puszki wiec zerknij, no chyba ze sie boisz ze cos z mleczkiem bedzie nie tak... no ale jak puszka zamknieta?
jeden z linkow
8 X TINS OF NUTRAMIGEN STAGE 2 HYPOALLERGENIC FORMULA on eBay (end time 01-Mar-10 14:29:09 GMT)

tu akurat jest stage 2 ale 1 tez sprzedaja.... moze wyslaliby tez do Irlandii

Oooo widzisz - dobry pomysł z tym e-bay'em :tak:
tyle tylko ze tam tylko UK mają zaznaczone do wysyłki. Musze do nich maila napisać - jakby sie zgodzili to ja nawet ze 30puszek bym wziela
Na Nutramigen 1 minimum najbliższe 3 m-ce a potem mamy przejść na Nutramigen 2 (później na ha), z białko krowie powoli wprowadzać za 8-mcy od dzis zaczynając od małych porcji jogurcików czyli jak bedzie miała blisko roczek :sorry:

reklama
tyle tylko ze tam tylko UK mają zaznaczone do wysyłki. Musze do nich maila napisać - jakby sie zgodzili to ja nawet ze 30puszek bym wziela
Na Nutramigen 1 minimum najbliższe 3 m-ce a potem mamy przejść na Nutramigen 2 (później na ha), z białko krowie powoli wprowadzać za 8-mcy od dzis zaczynając od małych porcji jogurcików czyli jak bedzie miała blisko roczek :sorry:

napisz.... powiedz im ze bardzo bardzo ci na tym zalezy i ze zaplacisz za dodatkowe koszta wysylki itd, zmydlij im oczy to napewno wysla. :tak:

aaa to dziwne bo wydawalo mi sie ze to wlasnie ty pisalas o tym darmowym oilatum... moze mi sie cos pomieszalo heh.

Oilatum jest w anglii za darmo jesli ma sie recepte...mojego meza kuzyn dla swojego synka wlasnie ma darmowe oilatum bo maja recepty od lekarza...

Mary strasznie drogie to mleko:szok::szok::szok::szok: a ile placilas za zwykly bebilon?

Oilatum jest w anglii za darmo jesli ma sie recepte...mojego meza kuzyn dla swojego synka wlasnie ma darmowe oilatum bo maja recepty od lekarza...

Mary strasznie drogie to mleko:szok::szok::szok::szok: a ile placilas za zwykly bebilon?
W Pl puszka Bebilon Comfort 400g ok 22,00zl
W Ie miałam Aptamil Comfort 900g za niecałe 11,00euro wiec dokłądnie ta sama cena.
Ogólnie srednia cena za 900g mleka dostepnego w sklepach jest ok bo ok 10euro za 900g tylko te specjalne jakies mega drogie.

No u nas tez jogurty od 11 miesiaca zycia,a tak przy okazji wiecie ze DANONKi sa od 3 roku zycia?

teoretycznie jak wszystko co zawiera mleko krowie....bo dzieci nie powinny do 3 r.ż. pić mleka krowiego ani jeść jego przetworów

A dlaczego? skoro od 11 mz zalecaja wprowadzac? Danonki wiem ze nie bo barwniki, cukier itd itp, ogolnie chemia, ale jogurt naturalny tez nie?

reklama
Noo a jak Zuzia byla mala to bylo o tych danonkach, ze niby mało uczulają i wogole zdrowe, i ja dawalam pewnie cos ok 7 miesiaca:-D
Dobrze ze jej nic nie bylo:tak: A potrafiła zjeśc 2 na raz:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry