reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

To tak jak własnie pisałam Joasiek, przy 200m2 za 4 msc wyszło coś ponad 2 tysiaki. No to wydaje mi sie ze nie az tak dużo.

My mamy ponad 60m2 na dole i troszke mniej na poddaszu (więc tez nie za dużo) z tym ze tylko jedna ściana bedzie dobrze ocieplona oraz bedą obnizone sufity, wymienione okna. na razie góra sie nie zajmujemy. Dlatego chcemy mieć kominek zeby nim dogrzewać w razie czego, a dlatego ogrzewanie gazem bo inaczej musielibyśmy budować od nowa komin, a przy gazie nie musimy. Mozna w razie czego zrobić tak zeby kiedys zmienić piec gazowy na paleniem węglem...ale wtedy to trza zmieniać komin, a jak juz wyremontujemy dom to juz troszke za pozno zeby robić z kominem :/...

mamy straszny dylemat, bo albo zdecydowac sie tylko na ogrzewanie gazem...albo zrobic od razu przebudowe komina...a to sie wiąze z dodatkowym duuuzym kosztem:/

A co do działeczke to super ma Twoja mama:tak: i ten kminek raczej taki prosty.Fajny.

reklama
To ja sobie popodziwiam wasze pomysły, bo nasze m całkiem urządzone i póki co nic nie zmieniamy. W sypialni mamy jedna ścianę w czewonym kolorze, przez środek położone kamienie, reszta ścian w jasnym morelowym kolorze, meble swarzędz wisnia. Od roku tak jest i nie znudziło mi się wcale, tu jedno zdjęcie z czerwca 2007

Ńuśka sypialnia piękna!!!-taka nowoczesna, chociaz bardzo mi sie bodoba tez sypialnia Rosmerty:tak:

a jesli chodzi to ten kawałek czerwnej sciany to bardzo mi sie pdoba Miśka, wklejaj pozostałe wnetrza :)))moze coś nas zainspiruje :))

rosmerta ja tez bardzo lubie meble KLOSE. moi rodzice urzadzili nimi pół domu, sa naprawde ładne i porzadne. ja jeszcze nie wiem czy własnie na nie sie zdecyduje ale podoba mi sie kilka ich kolekcji:tak::-)

rosmerta ja tez bardzo lubie meble KLOSE. moi rodzice urzadzili nimi pół domu, sa naprawde ładne i porzadne. ja jeszcze nie wiem czy własnie na nie sie zdecyduje ale podoba mi sie kilka ich kolekcji:tak::-)

ogladałam stronke mebli KOLOSE piękne, bardzo mi sie podobają tylko ze nie ma cen...drogie sa madzix?

Podobaja mi sie też Black Red White- są w dobrej cenie

reklama
Oliwieczka, ceny sa srednie ale znacznie wyzsze niz BRW. Z tym ze BRW to płyta pilsniowa i okleiny a Klose robi czesciowo drewniane( ja akurat bardzo zwracam na to uwage)

Jeszcze fajna firma , która robi meble, podobne do tych Klose ale całkowicie z drewna to Skalik. Ich ceny sa naprawde przyzwoite:tak:

Do góry