reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Oliwieczka przegapiłam twój link ze stolikiem i krzesełkami :zawstydzona/y: śliczny stolik i krzesełka :tak:

Ewamat też masz super :tak:
ja kiedyś taki chciałam ale się bałam właśnie tej szyby ale piszesz że wytrzymuje :-D
Spokojnie wytrzymuje. To jest szkło hartowane. I też myślałam o takim dużym stole do mojej wymarzonej jadalni.

N Agusia bardzo ładnie:tak:

a co do stolika to dzięki że wam sie podoba
moja ciocia ma taki juz chyba 3 lata i jest oki, pod spodem (pod szkłem) ma polke na ktorej mozna robic jakies dekoacje, ciocia układa sobie jakies jesienne kompozycje lub na swieta jakies swiatełka- ładnie to wyglada

a oto kilka zdjec nie saczonej jeszcze kuchni...ale juz jakies efekty są :sorry2: nie ma jeszcze zaslonki, obrazka i kanapy oraz tego stolu:tak: oraz zmywarki, plyty i piekarnika i lodówki :sorry2:

Oliwieczka kuchnia bardzo ladna kolor scian rowniez.....tylko ze ja bym sie bala ze sie nie pomieszcze ze sprzetem calym hihi....

Agusia zakupy super, tylko ze nie widze zadnych zdjec, bo z kontekstu rozmowy idzie wywnioskowac ze takowe byly;/

Ach i stolik i stol do jadalni sy\uperr......

Dzieki dziewczyny :tak:
Nuska spokojnie- pomyslałam o wszystkim :tak: na wszytsko jest wyznaczone miejsce :tak: :) juz wczesniej bylo dokładnie zaplanowane...tylko trzeba to kupić- czyli cały sprzęcior :tak: kanape i stol już mam :tak:

reklama
Chodzilo mi o naczynia, sokowirowka, robot kuchenny takie tam....:))):-p;-)
Bo ja mam tego akurat duzo, i tym sposobem musze miec duzo szafek.....ale taki minimalizm mi sie starsznie podoba, jestem zla na siebie ze tyle tego kupilismy....wrrr

Do góry