reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Dziendobry ;-)

Nie jestem Matka/Ojcem ale bardzo zainteresowałem sie tym działem..
I wpadło mi cos do głowy .. jesli tak dużo ludzi ciekawi owe zabawy z upiekszanie domu / projektami / wspólnymi pogawędkami to czemu nie można by było zrobic strone głownie o tej tematyce " Mieszkanie "

Z checią bym sie podjoł tworzenie takiego portalu .. ale .... no wlasnie jak zawsze ale .. czy bd tak ze zrobie i strona byla by martwa .... nie odwiedzana i wogole ... i dlatego tu napisałem .. czy jak bym/bysmy zrobili taka strone ... ( z wasza pomoca ) czy by było choc troszku ciekawosci i chceci pomocy by rozbujac strone ? Tez bym prosil o pomoce ( teksty , obrazki , jakies porady )
było by forum do wypowiedzi ... na stronie galerie z owymi propozycjami ... itd ... mozliwosci sa naprawde wielkie ... tylko czy sie oplaca. .. jesli to kogos nie interesuje .. to nie musi odpisywac .. dziekuje slicznie i pozdrawiam serdecznie:zawstydzona/y:

A macie zmywarkę?Nas co prawda jest troje,ale mam zlew jednokomorowy i jak nie pozmywam wszystkiego od razu to później nie wiem za co się zabrać:no:.
I tak myśleliśmy:tak: o zmywarce,nasi znajomi tez mają i też jest ich trójka i chwalą sobie,ale włączają ją raz na 3 dni,bo mają tyle naczyń i sztućców,że mogą sobie zbierać,ale ja tyle nie mam,więc chcąc sobie oszczędzić na prądzie(a nie wiem ile pobiera zmywarka)musiałabym dokupić jeszcze jakąś zastawę itp.
Możecie coś doradzić:confused::sorry2::nerd:

Justynka,z tego co sie orientuje,to sporo z nas ma zmywarke.Jesli Was jest troje,to moze kup mniejsza zmywarke(45 cm?).Ja mam te mniejsza(tak mi pasowala do rozstawu małej:baffled:kuchni)i idealnie wychodzi mi jedno mycie na dzien:tak:(jest nas piecioro)

reklama
Nowoczesne zmywarki zuzywaja ponoc mniej wody niz mycie tradycyjne.Wszelkie dane sa zwykle przy opisie danego modelu,trzeba poszperac;-):tak:.
Wygoda i czas wolny-bezcenne...;-)

Do góry