reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nastroje i humorki :)))

wiec dzis jestem po wizycie. ZAKAZ SOLI I CUKRU w kazdej postaci... bo jak to gin stwierdził spuchłam :mad: a statnio pytałam czy moj znaczny i szybki przyrost wagi nie grozi-  GIN oczywiscie mam sie nie martwic... Ale wiem chociaz jedno lecz nie do konca bo gin w 100 % nie byl pewien Mam w brzusiu rosnącego chlopczyka

reklama
Mi tez jest tak duszno w tych ciuchach zimowych, raz bym zemdlala w Rosmanie bo baba marudzila przede mna, wiec powiedzialm ze prosze mnie skasowac bo w ciazy jestem i musze wyjsc. Coraz bardziej odczuwam ciezar na nogach, a moze nie tyle wage bo nieduza ile przesuniecie tego osrodka ciezkosci. Ech, chce wiosne zebym nie musiala do butow sie schylac buuuuuu ::)

Dziewczynki nie martwcie się już niedługo wiosna ;D ;D ;D ;D ;D ;D mam nadzieję, że nie tylko kalendarzowa. Ja też gdzie nie pójdę to od razu muszę się rozpinać i wszędzie dyszę ze zmęczenia. Nawet jak dobiegam do telefonu to już sapię jak lokomotywa.
Ciekawe tylko jak będziemy znosić ciąże w te największe upały ;D ;D ;D

Sumka Ty juz lepiej nic nie mow bo juz mi sie goraco i duszno zrobilo ;) :laugh:
A dzis maz mnie i moja mala kobitke w brzuszku zabiera do Sphinxa :D :D :D

Wow Calo nie to jak dobry mąż, aż mi ślinka pociekła.

A tak przy okazji wszystkim małym kobietom w brzuszkach i ich mamom wszystkiego co najlepsze życzy Kubuś

068.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY i KOBITY ;D
Cake%20and%20Ice%20Cream.jpg

DLA WAS TEZ TROCHE LODOW ZOSTALO ;) ;D ;D ;D

A już wkrótce to nawet Dzień Matki będziemy obchodziły ;D ( no w przyszlym roku :) ) Oczywiście te które zostaną matkami poraz pierwszy :)

Ja już miałam jedno omdlenie , karetka mnie zabrała z kościoła. Dali kroplówke z glukozą i po sprawie.

Mam wyniki badań glukozy na czczo i po wypiciu (FEEEEEEEEEEE) 50g z wodą (krzywa cukrowa). NIe dziwię się że tak mi ciągle niedobrze - na czczo 65 mg, po podaniu glukozy 76 mg.

reklama
Do góry