reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nastroje i humorki :)))

Tak naprawdę to szczerze mówiąc ja też bym chętnie coś sobie kupiła,a właśnie jadę dziś do rodziców pod Warszawę to sobie wyskoczę na zakupki ,ale jeszcze nie wiem gdzie i chyba wejdę na google i wpiszę w wyszukiwarce to może mi wyskoczą jakieś adresy z fajnymi ciuszkami ciążowymi.Nie martwcie się kochane,ja tez mam 1 parę spodni w których chodzę:)

reklama
Ja tez mam jedna pare a na kilka rzeczy ciazowych zlozylam zamowienie dzis u kolezanek dwoch ktore sa akurat po ciazy :) A co do rzeczy ciazowych nie zamierzam szalec, bo potem zamierzam schudnac ;D ;D ;D

Bylam w Arkadii ale nic nie kupilam, w hm byly same szmaty i nic mi sie niepodobalo.
Za to naogladalam sie slicznych ciuszkow dla dzieci, i juz chce znac plec bo malo jest unisexow!!!
TYlko te pierwsze rozmiary!!!!!
humor mi sie polepszyl!!! :) :) :)
Na razie bede kobinowac z moimi starymi ciuchami, mam chuste i bede sobie obwiazywac na brzuszku i biodrach
a pozniej kupie pas ciazowy- sa sliczne.
OluP - udalo Ci sie znalezc jakies fajne sklepy?

NIe wiem, Dziewczyny, czy to tylko ja taka dzisiaj zdechła jestem, czy to ogólny wpływ pogody? Czas w pracy mi się wlecze, najchętniej to bym się przykryła ciepłym kocykiem z dobrą książką i zapomniała o bożym świecie...

A na dodatek będę dzisiaj w domu dopiero po 19, bo mam dzisiaj wizytę u lekarza i potem prosto na kurs rosyjskiego... I zanim kolację ugotuję, to już pewnie z książki nici - padnę jak kłoda i tyle :p

Ech, co za dzień, szkoda gadać...

Oj AniuS a ja juz myślałam że ze mna coś nie tak. Ja też od rana mam takie 'niewiadomoco' i nic mi sie nie chce. A w zasadzie to mi sie chce do pracy!!! . Brrrrr nie myślałam że kiedyś mogę nawet tak pomyślec :mad:, chyba rzeczywiscie czas na drzemke ;D

To my dzis tylko takie z Klaudyś podekscytowane;):) - posłalyśmy sobie kilka buziaczków podczas usg:) i luzik..a rano była ksiązeczka:) odpoczynek:) a takze ćwiczonka :) ..ale do pracy to i ja już tęsknie :laugh:

ja tam sobie poprawilam humorek kupujac spodniczke, taka czarna,waska, za kolano i super wyglada z kozakami na obcasie(od ktorych boli mnie kregolsup i nogi, ale sa ladne hehe ;) )
wlasciwie to sie czuje dobrze i odpoczelam juz po wyczerpujacym weekendzie, ale jedno mi przeszkadza:
P O G O D A!!!!!!!
jest tak okropnie zimno i nawet snieg mamy, ble
na szczescie widzialam juz, ze niektore wisnie zaczynaja kwitnac, a drzewa wypuszczac liscie.....w Belgii wiosna zaczyna sie zawsze w lutym hehe :D
nie moge sie doczekac, zeby juz bylo cieplo i slonecznie!

a u mnie pogoda w tym tygodniu jak na spacerek. !5 stopni, slonce swieci i w sweterku mozna latac. Tak wogole kilka dni temu to pomyslalam nawet, ze wlasciwie tu najlepszym miesiacem na porod jest luty bo juz spokojnie na spacerki mozna wychodzic. Za to w czerwcu i przez wakacje czeka mnie 40 stopni co przy duzej wilgotnosci jest nie do wytrzymania. Skonczy sie wiec pewnie na siedzeniu w domu z klimatyzacja na pelnych obrotach :(
A tak ogolnie choc pogoda super pzryjemna to tez nic mi sie robic nie chce - powod jest prosty - czeka mnie sprzatanko calego domu (przynajmniej dolu) bo mamy gosci w wekeend. a sprzatac nienawidze....

U mnie dzisiaj półmetek, a ja zamiast to oblewać to podobnie, jak Wy mam gorszy dzień, głowa cięższa i w ogóle jakaś denna i nie dożycia jestem- swoją drogą to chyba wyczerpała mnie telewizja z pokazywaniem tej katastrofy w Katowicach- to zaledwie parę kilometrów ode mnie... wciaż pamiętam sobotnią noc i wycie seren.....

reklama
Aniu76niestety cały czas w slepach nic nie mogę sobie znależć,jedynie w HM były fajne ogrodniczki,ale niestety....na mnie jeszcze za duże :)Najwięcej ciuszków niezmiennie znajduję na Allegro.A co do samopoczucia,to nie ma dnia,żebym nie zaklinała tej wstrętnej zimy!Mój mąż pomagał dziś facetowi wyjechać z zaspy bo się zakopał.A do wiosny jeszcze 2 miesiące...blee!

Do góry